2777
2789
هاله اش کاملا مشخصه! 

عزیزم این برای من بود از دادم مثبت بود

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای قربونت برم امیدوارم کردی

استرس نداشته باش مثبته گلم😘

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱
عزیزم این برای من بود از دادم مثبت بود

عزیزم😍

خداحفظش کنه برات... 

من ان شاءالله پنج شنبه آزمایش میدم ببینم خدا چی میخواد🤲

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

عزیزم😍 خداحفظش کنه برات...  من ان شاءالله پنج شنبه آزمایش میدم ببینم خدا چی میخواد🤲

همینکه هاله اش زیر دودقیقه میوفته امیدوارباش من 7 ماه اقدام بودم ماهای قبلم هاله یک ساعت نیم ساعته میوفتاد که پریود میشدم این ماه سریع هاله کمرنگ. مینداخت

فداتشم😘 بیشتر بخاطر لکه بینی که داشتم میترسم

درکت میکنم منم با دیدن لکه خودمو باختم ازاسترس شبش خوابم نبرد تا فرداش آزمایش دادم 

همینکه هاله اش زیر دودقیقه میوفته امیدوارباش من 7 ماه اقدام بودم ماهای قبلم هاله یک ساعت نیم ساعته م ...

آره تا حالا سابقه نداشته سریع هاله بندازه من سه ساله اقدامم ولی هاله اش خییییلی کمرنگ بود وقتی خشک شد واضح شد یکم

درکت میکنم منم با دیدن لکه خودمو باختم ازاسترس شبش خوابم نبرد تا فرداش آزمایش دادم 

منو از احوال خودت باخبر کن ان شاءالله که بهترین اتفاقها برات رقم بخوره😊

منو از احوال خودت باخبر کن ان شاءالله که بهترین اتفاقها برات رقم بخوره😊

سلامت باشی عزیزم فعلا 7 هفته و4روزم منتظرم سونو قلبم❤️آنشاأالله شماهم همین انتظاررو بزودی تجربه میکنی

سلامت باشی عزیزم فعلا 7 هفته و4روزم منتظرم سونو قلبم❤️آنشاأالله شماهم همین انتظاررو بزودی تجربه میکن ...

آخی🤩

ان شاءالله مهربون🌹