منم اینطوری بودم نمیدونی چقد استرس داشتم ولی چیزی نیس ان شاءالله یکی دو هفته دیگ علائمات برمیگرده
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره بخدا خیلی میترسم. این چند وقت هم پدر و مادرشوهرم از مکه اومده بودن ، فعالیتم زیاد بوده بیشتر نگ ...
نگران نباش ان شاءالله کوچولوت سالمه دکتر من که میگف طبیعیه وجای نگرانی نیس
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اگر بدونی من این ماه چه کارها که نکردم مو رنگ کردم .دیروز اب مون قطع بود دبه های اب ده لیتری جابجا کردم .مسافرت رفتم.از همه بدتر قرص لاغری خوردم .ببین دارم دیوونه میشم راه میرم و گریه میکنم یعنی یکساله من در حال اقدام بودم هر سری بی بی منفی بود هیچ امیدی نداشتم همین ماه که هزارتا غلط کردم این اتفاق افتاد یعنی معجزه ست اگر این بچه سالم بشه دارم از ترس می میرم😢😭