2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه گلم مشکلی نیس خودت استراحت کنی اونم استراحت میکنه نهایت امروز یه سر برو دکترت که دلت آروم بشه ...

ممنون عزیز امروز برم بهداشت میشه؟چون دکترم وقت نمیده؟دختره

بچه ی منم اینطوری بود. دقیقا همین فکرو با خودم میکردم. همه ‌‌ش میگفتم چقد صبح تا شب وول میخوره چرا نمیخوابه پس. نکنه یه مشکلی داره. یا بند ناف پیچیده دور گردنش داره دست و پا میزنه. 

ببین الان که دنیا اومده انقد این بچه شیطون و پر تحرکه که حد نداره. یکسره هم بیداره متاسفانه🤦‍♀️ شبا نمیخوابه 😭

تو زایشگاه آوردنش شیرش بدم، همینطور سرشو بلند کرده بود تند تند می‌چرخوند اطرافشو نگاه می‌کرد. 

دمر میذاشتمش بادگلو بزنه، نوک پاهاشو به زمین فشار میداد، خود‌شو میداد جلو. کلا یه لحظه آروم و قرار نداره. دائم در حال فعالیته. هرکس میبینش میگه چقد شیطونه. مثلا وقتی داره شیر میخوره همینطور هر دوتا دست و هر دوتا پاشو تند تند تکون میده و از خودش هم صدا در میاره. 

خخخ دورش بگردم😍

سلام عزیزم‌

من یه کلاس شرکت کردم که میگفت حرکات خیلی زیاد جنین هم می تونه خطرناک باشه ممکنه بند ناف دور گردنش پیچیده باشه و‌بچه در حال تقلا کردن باشه

به نظرم یه سونو بری خوبه چون خیال خودت راحت میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ممنون عزیز منم از همین میترسم

ننرس احتمالش خیلی خیلی ضعیفه

چون میدونم تا نری سونو خیالت راحت نمیشه میگم برو

وگرنه مطمعنم چیزی نیس

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

وقتی خوابی اونم‌ میخوابه‌عزیزم 

من قشنگ‌متوجه‌میشم‌وقتی‌توی‌سر و‌صدام‌یا بیرونم یا دارم کار خونهدمیکنم در حال تکون خوردنه ولی وقتی دراز میکشم و روی شکمم پتو‌میندازم‌و‌سکوت قشنگ‌ میخوابه 

شبا هم با من میخوابه یک‌ساعت نیم‌دوساعت بعد بیدار شدنم بیدار میشه 😬😬😬😬

برای همین میگن ساعت خوابتو تنظیم کن که بعدن به دنیا اومد اذیت‌نشی 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•