2777
2789
این مورد به من ربطی نداره که چکار کردید با دو تا گربتون، اما بر اساسش می تونم نظر بدم حداقل. چجوری د ...

من تا به حال 

حدودا بیست تا گربه بزرگ کردم و موقع جفت گیری که فرا رسیده رفتن و دیگه نیومدن پیشم 

در حال حاضر هم من بچه هامو عقیم نکردم

بچه های من خیلی کوچولو هستن 

و به توصیه پزشک قراره تصمیم گرفته بشه آیا عقیم بشن یا نشن هنوز معلوم نیست 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
خیلی ممنون عزیزم. خیلی خوبه هزینه اشون از سگ خیلی کمتره... و اینکه بهتره نر باشه یا ماده بنظر شما؟

هر دو به نظر من یکین عزیزم منتها ماده اگه جفت گیری کنه حامله میشه 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا به حال  حدودا بیست تا گربه بزرگ کردم و موقع جفت گیری که فرا رسیده رفتن و دیگه نیومدن پیش ...

خوبه که محیط زیست و جانورانش احترام می زارید، واقعا ممنونم از شما، دنیا به آدمایی مثل شما نیاز داره

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
این اقا یا خانم پنجاه تا پاراگراف نوشت برای اینکه منو از نگهداری از یه گربه مریض که از خیابون گرفتمش ...

شما طرز فکر خودت رو داری و منم طرز فکر خودم رو، من به کسی بی احترامی نکردم و نظرمو گفتم، طرفداری از حجاب هم فکر نمی کنم مشکلی باشه!! 

من همونجا هم گفتم چون همه تو شرایط یکسان بزرگ نشدن، پس طرز فکر متفاوته، ولی شما متاسفانه غرق در خودت شدی و اصلا کامنت های من رو درست نخوندی!! من تو تاپیک خودت هم گفتم گربت رو عقیم نکن، نه اینکه نگهداری نکن.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
خوبه که محیط زیست و جانورانش احترام می زارید، واقعا ممنونم از شما، دنیا به آدمایی مثل شما نیاز داره

بزرگوارین عز

بزرگوارین عزیزم 

عزیزم غذای نوتری و مفید براش بخر و از دیوار خاک بخر ماهی ۳۰۰ بیشتر هزینش نمیشه در ضمن دستتم درد نکن ...

من کسی رو از کار خوبش منصرف نکردم 

اتفاقا خرج کردن برای حیوانات و محیط زیست رو مفید می دونم و همیشه هم این کار رو می کنم. من به خانم استارتر هم گفتم تو کامنت اولم که وقتی تواناییشو داره برای محیط زیست هزینه کنه، البته اگر خونده باشی!!! کسی که با حیوانات مهربان نیست هم انسانیت نداره. فرق من و شما اینه که 

من کاری می کنم که همه ی حیوانات تو محیط زیست خودشون بدون من هم بتونن زندگی کنن، با جلوگیری از قطع درختان و نابودی و‌ آتش سوزی جنگل ها و ... شما هم همین رو می خوای ولی می بری تو خونه! تفاوتی نمی بینم بین این دو تا! هر دو تا احترام به محیط زیست

انسان ها به دلیل گندی که به حیوانات و اکوسیستم زدن حالا حالا باید خرج کنن تا برگرده سر جای اولش. می دونم حتی درست نمی خونی و به مفهوم حرفام توجه هم نمی کنی 

مردم کشورهای جهان اول سگ و گربه های ولگرد رو به سرپرستی میگیرن که از گرسنگی نمیرن. من چند سال پیش کا ...

آدمی ک قصدش کمک باشه میتونه دورادور ازاون حیوون زبون بسته مراقبت کنه ..لازم نیست دست سگ و گربه و طوطی و تمساحو و.... بگیریم بیاریم تومحیط خونمون و مجبورشون کنیم کنارمون زندگی کنن جای اونا توحیات وحشه ن خونه ومخصوصا آپارتمانای الان!!! من منظورم تجاوز انسانهای امروزه ب حریم وسبک زندگی حیواناته.. ن اینکه کمکشون نکنیم!!!!!!!

آدمی ک قصدش کمک باشه میتونه دورادور ازاون حیوون زبون بسته مراقبت کنه ..لازم نیست دست سگ و گربه و طوط ...

آپارتمان نیست، خونه حیاط داره میتونه بره بازی کنه

آپارتمان نیست، خونه حیاط داره میتونه بره بازی کنه

شایید مال شما اینطورباشه امامن خیلیارو دیدم ک هیچ امکاناتی ندارن ونوخونه ای ک قد لونه موشه وواس خودشونم جاکمه حیوون بیچاره رو نگه میدارن !!! خو مگه مجبورن ؟؟ گناه دارن زبون بسته ها😞