2777
2789

من دو تا دارم واکسن سالیانه نفری ۳۰۰ میشه امسال ۳۰۰ بود

اگه مریض شدن خدایی نکرده دکترشون حدودا صد تومن بود هزینه ش

دیگه غذا و اینا هم پدرم قصابه همیشه گوشت داریم تو خونه

واسه من خرج چندانی نداشت

عقیم سازی هم نفری یک میلیون

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

به نظرم همون هزینه رو هرج نگهداری از محیط زیست اطرافت کن، شاید منظورم رو بد برسونم. یعنی مثلاً تو خیابون، تو پارک، باغ زباله نباشه و محیط زیست سالم بمونه برای زندگی کل حیوانات، اگر هدفت اینه.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا دارم واکسن سالیانه نفری ۳۰۰ میشه امسال ۳۰۰ بود اگه مریض شدن خدایی نکرده دکترشون حدودا صد ت ...

خیلی ممنون عزیزم.

خیلی خوبه هزینه اشون از سگ خیلی کمتره...

و اینکه بهتره نر باشه یا ماده بنظر شما؟

من دو تا دارم واکسن سالیانه نفری ۳۰۰ میشه امسال ۳۰۰ بود اگه مریض شدن خدایی نکرده دکترشون حدودا صد ت ...

این مورد به من ربطی نداره که چکار کردید با دو تا گربتون، اما بر اساسش می تونم نظر بدم حداقل. چجوری دلتون اومد یک حیوون رو از بزرگترین حقش بعد از حیات، که زاد و ولد هست محروم کنید؟؟ برای همینه همیشه به همه توصیه می کنم اگر نمی تونید با سبک زندگی اون حیوون بیچاره کنار بیاید، حداقل به محیط زیستشون کمک کنید، محیط زیست رو تمیز نگه دارید که همه ی حیوانات بتونن واقعا زندگی کنن.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
خیلی ممنون عزیزم. خیلی خوبه هزینه اشون از سگ خیلی کمتره... و اینکه بهتره نر باشه یا ماده بنظر شما؟

خانم اگر هم گرفتید گربه رو، تو رو خدا، تو رو به انسانیتتون عقیم نکنید، به خدا اکوسیستم داره نابود می شه، جانوران و حیوانات یکی یکی دارن منقرض می شن🥲🥲 ما انسان ها با همین کار ها گند زدیم به محیط زیست، حیات وحش رو نابود کردیم 😭😭

خانم اگر هم گرفتید گربه رو، تو رو خدا، تو رو به انسانیتتون عقیم نکنید، به خدا اکوسیستم داره نابود می ...

ما مجبور شدیم عقیمش کنیم

خودش دیگه اعصاب نداشت با نظر دامپزشک عقیمش کردیم

چاره ای نبود دیگه

البته خیلی وقته فوت کرده

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
ما مجبور شدیم عقیمش کنیم خودش دیگه اعصاب نداشت با نظر دامپزشک عقیمش کردیم چاره ای نبود دیگه

واقعا می مونم چی بگم 

بزرگترین ظلم به دنیای حیات وحش همین کاره 

امیدوارم تا ۱۰۰ سال دیگه گربه و سگی بمونه، حیات وحشی بمونه🥲🥲

بنظرم هرکس ک حبوون خانگی داره کارش دورازانسانیته

شمایی ک حیوون خونگی حالاازهر نوعی داری خوشت میاد مثلا سگ دستتو بگیره ببره تو خونش و مجبورت کنه باهاش زندگی کنی؟؟؟

اون حیوون زبون بسته هم همین حسو داره ..لطفا بفهمیم 

قرارنیست چون آدم زاده شدیم حق تصرف ب جون و زندگی حیوانات و طبیعت رو داشته باشیم ... اه 

بنظرم هرکس ک حبوون خانگی داره کارش دورازانسانیته شمایی ک حیوون خونگی حالاازهر نوعی داری خوشت میاد م ...

ای کاش این رو متوجه باشیم واقعا 

بجای یاد دادن سبک زندگی آدم به اون حیوان بیچاره، می شه کاری کرد که آسایش برای همه ی موجودات باشه، با فرهنگ سازی درست، حتی با همین زباله نریختن هم می شه، تو خیابون دیدم یک نفر سگ همراهش بود، بعد قوطی آبمیوه ای که خورد رو انداخت تو خیابون. اون مدافع حقوق حیوانات نیست، دلش هم به حال اون سگ بیچاره نسوخته، قشنگ از این کارش معلوم بود. و گروه چجوری دلش اومد محل زندگی دو تا حیوون دیگه رو آلوده کنه. 😭😭🥲🥲

خانم اگر هم گرفتید گربه رو، تو رو خدا، تو رو به انسانیتتون عقیم نکنید، به خدا اکوسیستم داره نابود می ...

سگ که بعد از یه سنی باید عقیم بشه چون سرطان پروستات و عفونت رحمی میگیرن. چون مثل گربه خودشو تمیز نمیکنه. ولی گربه رو میشه عقیم هم نکرد

سگ که بعد از یه سنی باید عقیم بشه چون سرطان پروستات و عفونت رحمی میگیرن. چون مثل گربه خودشو تمیز نمی ...

عزیزم غذای نوتری و مفید براش بخر و از دیوار خاک بخر ماهی ۳۰۰ بیشتر هزینش نمیشه

در ضمن دستتم درد نکنبعضی ادمها حتی به حیوونم حسودیشون میشه بخاطر همین هزار جور دلیل و برهان میارن و پاراگراف پاراگراف مینویسن که شما رو از کار خوبتون منصرف کنن

اجر شما پیش خدا محفوظه

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
بنظرم هرکس ک حبوون خانگی داره کارش دورازانسانیته شمایی ک حیوون خونگی حالاازهر نوعی داری خوشت میاد م ...

مردم کشورهای جهان اول سگ و گربه های ولگرد رو به سرپرستی میگیرن که از گرسنگی نمیرن. من چند سال پیش کانادا پیش برادرم بودم یه دونه گربه یا سگ ولگرد پیدا نمیشه. مردم ما فرهنگ رسیدگی و احترام بهحیوانات رو ندارن. طفلکیا باید توی آشغالی دنبال غذا بگردن.اغلبشون هم اونقد لاغرن و استخون هاشون بیرون زده که نزدیکه بمیرن. حالا چه اشکالی داره آدم وقتی تمکن مالی داره بیاره واکسن بزنه، چکاپ ببره. غذا بده. همین سگ ها، نژاد های کوچیک حداقل ماهی 3 تومن و بزرگ ها تا 10 تومن هزینه دارن. کجاش دوووور از انسانیته! گربه که یکبار به‌ غذا بدی جم نمیخوره خو اگه ناراحت باشه میره! 

مردم کشورهای جهان اول سگ و گربه های ولگرد رو به سرپرستی میگیرن که از گرسنگی نمیرن. من چند سال پیش کا ...

این اقا یا خانم پنجاه تا پاراگراف نوشت برای اینکه منو از نگهداری از یه گربه مریض که از خیابون گرفتمش منصرف کنه

اهمیت نده

الانم داره تو تاپیک حجاب سینه میزنه 

کلا عقاید عجق وجق را اهمیت نده 

کامناشون بدرد خودشون میخوره

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
مردم کشورهای جهان اول سگ و گربه های ولگرد رو به سرپرستی میگیرن که از گرسنگی نمیرن. من چند سال پیش کا ...

منم امریکا زندگی میکنم 

اینجا براشون نفرت انگیزه که یه گربه ابندوند بشه