2777
2789
عنوان

دخترداییم خیلی به نامزدم میچسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 55 پست
هم بیکاری همم حوصلت سررفته ولی لااقل یه جوری داستان بساز ادم باورش بشه😐

خخخخ🤣😂😂

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدمنم معذرت خواهی کردم گفت فایده نداره ب دلم نمیچسبه منم داشتم میرفتم داخل یهودستموگرف برگشتم زدتوگ ...

🥴🥴🥴الان این واقعی بود🤕🤕

لطفالایک نکنید،ممنون
بعدمنم معذرت خواهی کردم گفت فایده نداره ب دلم نمیچسبه منم داشتم میرفتم داخل یهودستموگرف برگشتم زدتوگ ...

این بیشتر شبیه رمان هایی که دخترای ۱۱ ساله میخونن میرن تو خیال 

ویندوزم بالا نیومد هیچی پوکید

مطمئنی مارو سرکار نذاشتی؟

🙄🙄😑😐🤨☺☺☺☺🥴🥴🥴😴😴

🤥🤥🤥🤥😨😨😵🥴🤐🤐🤐🤣🤣🤣

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

نمی‌دونم چرا من اصلا تاپیکهای شمارو باور نمیکنم 

کسی که تو دوستی دست بزن داشته میخوای باهاش ازدواج کنی 

جریان بچه خانوادت نیستی چی شد 

کلا از هر داستانی که پر بازدیدت کنه استفاده میکنید😐😐

تو فیلمای جم تی وی هم این مرحله قفله

یا یه دختری هستی که تازه به بلوغ رسیدی یا یه شیادی و مارو سرکار گذاشتی و فکر میکنی مغز نداریم

یا واقعی هست و درک نمیکنم چرا ننداخته هردوتا بیشرفو بیرون 

درکل برو بخواب شاید عواقب کم خوابیه

دوستان عزیزمن فقط راهنمایی خواستم اگ نمیتونیدحداقل چرت و پرت هم نگیدمن مثل بعضیابیکارنیستم هی دقیقه ب دقیقه داستان بسازم کاملا واقعیت بود

زندگی دردقشنگیست ک پایانی ندارد:/