من همونم که گفتم یکیودوست دارم دیشب به طورخیلی اتفاقی اومدن خواستگاری وحرفامونوزدیم البته چون محرم بود رعایت کردیم پسره عجله داشت واسه ی همین امشب یه انگشتراوردن برام البته بعدازظهربعددخترداییم هم بودب پسره گفت روبازوهات بدجورکراشم البته باخنده بعدبازگفت خیلی جذابیا بعدنشست پیشش هی بادست میزدبهش و میخندیدب قول خودش شوخی بعدپسره منوصدازدرفتیم داخل حیاط گفت توخیلی بی شخصیتی خیلیم بیشعورک گذاشتی ب من بچسبه
هم بیکاری همم حوصلت سررفته ولی لااقل یه جوری داستان بساز ادم باورش بشه😐
خخخخ🤣😂😂
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی