soogooleee1362 مدیر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2133 عنوان شرجی ها | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 16 پست نمی دونم برای من اینقدر سخته تحمل این هوا یا کلا نفس کشیدن تو این هوا برام سختهشیرازم الان ده روز هوا خیلی شرجیه خدا بداد شمال و جنوب برسه من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔 1401/05/09 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33020 بیچاره شمالیا که همیشه تو این هوا زندگی میکنن. خونمون بوی خونه شمالیا رو میده بدن ما عادت کرده به این رطوبت.تو شهرهای شما که میایم پوست مون خشک خشک میشه و لبهامون از خشکی ترک میخوره.تو گلومون از خشکی حس خفگی داریم. دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33020 وای خدا به دادتون برسه یه سوال ببخشید نفس کشیدن سخت نمیشه براتون یا اینکه ما عا ... نه اتفاقا عادیه.البته رطوبت زیاد باعث میشه عرق کنیم ولی برای تنفس این هوا برامون راحت تره.بدنوم بهش عادت کرده.شهرهای شما برامون سخت میشه هوای خشک دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃