2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدم برمیگرده یا نه

یه مشکلی پیش اومده ک شمارو دچار بحران کرده ینی ک درانتخابت یکم دو دل شدی و میگی اصل نصبش چجوریه و نکنه بد باشه نکنه وارد زندگی شم و از انتخابم پشمون شم من حسم الان اینو میگ ک ادم بدی نیس اتشالله ک برمیگردی و شمام شاد میشی ولی بازم صبورانه پیش برو و عجله نکن

عزیزم‌میشه مشخصاتم بگید  و اینکه در آینده خوشبختم🙃

بنظرم شما اوضاع مالی نسبی دارید یکم بیشتر از دیگران انتظار دارید و توقع دارید ازشون واینک حس ناامیدی بتون دس میده و همیشع مضطرب و فکرت درگیرع مسئله ای ک تو ذهنته

اره دقیقا ؟ و به نظرت آینده خوبی دارم

بنظرم طالع خوبی داری ولی هروقت مالی ب دست میاری زود از دست میدی حالا میخواد پول یاشه یا دل ادما یا هرچی خلاصه یکم بیشتر دقت کن توی این موضوع و سعی کن مراقب همه چیت یاشی انتظارتم از دیگران ب حدقل برسون ک خدای نکرده ضربه ای نخوری 

بمن بگو سال بعد نقل مکان دارم شهرخودمممم؟

بنظرم توزندگیت خیلی سختی کشیدی و همینظور ک الان گفتی بفکر سفر هستی ولی متاسفانه فعلا براتون جورنمیشه ممکنه چیزی ازتون گم شه یا دزدیده شه ک طرف زنه ،حس میکنم قصد شراکت باکسی داری حالامیخواد هرچی ک باشه درد دل یا کشب وکار  رفاقت یا هرچی توی این قضیه به شما هیچ نفعی نمیرسه پس شراکت نکنی بهتره