2777
2789
والا از لحاظ عقلی خودم میگم خدارو هرجور میشه عبادت کرد حتی میگن با آرایش نماز بخونیم کاشت هم یه نوع ...

هر جور که نمیشه وقتی بهت گفته شده را اینه ،چاه اینه پس راه رو روشن کرده برات

خوب قبل ارایش باید وضو گرفت 

کاشت ناخن مانع رسیدن اب به ناخن اصلی میشه پس  با کاشت ناخن نمیشه وضوی صحیح گرفت

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=246747866]من خودم تا حالا نشده با ناخون نماز بخونم چون قبول نیست ولی پرسیدم گفتن اشکالی نداره دیگه نمیدونم 😊

احسنتم به شما

میدونی چیه هدف بعضی ها اینه هر کاری که میخوان بکنن مهم نیست .فقط بذار نمازشون رو بخونن

اخه به چه قیمتی داری طرف رو گمراه میکنی

اون که داره نمازشو میخونه لااقل راه درستشو بهش بگو

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اونم که سخت نیست که ریمو میکنن

نوشته بود هزینه در اوردنش رو هم نداشته باشی اشکالی نداره

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
[QUOTE=246747866]من خودم تا حالا نشده با ناخون نماز بخونم چون قبول نیست ولی پرسیدم گفتن اشکالی نداره ...

❤️👍

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،