2777
2789
عنوان

به هزاران دلیل ...

51 بازدید | 3 پست

دلم گرفته ...هزارتا دلیل میتونم ردیف کنم برا حال بد الآنم ..دیگه خنثی شدم دلم خیلی گرفته اگه چند سال پیش بود برا حال بد الآنم زار میزدم ....میدونم اوضاع چقد وخیمه ولی حوصله ای برا زار زدن ندارم ...جدیدا دلم میخواد خودمو گول بزنم که شاد باشم خدا پناهم باش

همه همینطوری هستیم هممون یه قصه زندگی داریم که پر از تلخی و شیرینی حالا یکی تلخیش بیشتره یکی کمتر ..

گرفتاری ، قرض ، مشکلات ، بیماری ... واسه ی همه هست عزیزم  نمی‌خوام شعار بدم ولی سعی کن امیدوار باشی دلت روشن که باشه خدا هم پشتته اینجور مواقع سعی کن قرآن بخونی و بشینی با خدا درد و دل کنی خیلی سبک میشی واقعا 😍👌🏻و اینو بدون زمان همه چیز و حل می‌کنه البته خودتم باید بخوای و تلاش کنی واسه ی حال خوبن ! ما ها از مشکلات هم دیگه خبر نداریم ! اما ان شاالله که به خواسته هات برسی و خوشبخت و حس کنی از ته قلبت ♥️ شب خوش

همه همینطوری هستیم هممون یه قصه زندگی داریم که پر از تلخی و شیرینی حالا یکی تلخیش بیشتره یکی کمتر .. ...

من همه کار کردم انگار نمیشه قبلنا نماز می‌خوندم قبل خواب همش با خدا حرف میزدم  قبلنا صبور بودم الان دیگه نه نماز میخونم نه چیز دیگه اعتقاداتم از بین رفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همه کار کردم انگار نمیشه قبلنا نماز می‌خوندم قبل خواب همش با خدا حرف میزدم  قبلنا صبور بودم ...

عزیزم می‌دونم سختیای زندگی خیلی زیاده درکت میکنم واقعا 

اما کاری نمیشه کرد باید جنگید با ناراحتی و آه و ناله چیزی عوض میشه ؟ نه نمیشه اما با تلاش و امید همه چیز زیر و رو میشه 

به من مربوط نیستا اما بد نیست اگه دوست داشته باشی دوباره نمازتو شروع کنی نماز آرامش روحِ واقعا 🌱♥️