2777
2789
خدایی اینایی که میگین کاش ۱۷۵ به بالا بودیم حس نمیکنید قد بیش از حد بلند تو ذوق میزنه؟ اون دیگه اسمش ...

چه ربطی داره این چه حرفیه

درسته شما قد تون کوتاهه ولی چرا توهین میکنید به کسی که ذاتا خدا قد بلند درستش کرده 

یکم ادب و شخصیت خوبه حداقل تو مجازی 

چه قد بلند چه قد کوتاه خوبی و بدی های خودشونو دارن 

هیچکدوم قابل توهین نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من ۱۵۹ واسه یه خانم خوبه زن باید ریزه باشه برا همین میگم. راحلی نیست واسه کوتاه شدنم؟😑

😐ان شاءالله شوهر قد بلند خدا نصیبت کنه تا ریزه بودن رو بفهمی😁

من شوهرم ازم بلند تره یه سر و گردن

هر دو مون هم لاغریم

تو بغلش همون حس ریزه بودن بهم دست میده که قشنگه وگرنه از اینکه قدم بلنده خیلی خوشحالم 

نخیر نیست راهی واسه کوتاه شدن🤦🏼‍♀️😂

🌹😇🌹
چه ربطی داره این چه حرفیه درسته شما قد تون کوتاهه ولی چرا توهین میکنید به کسی که ذاتا خدا قد بلند د ...

والا ما که حز قد کوتاها حساب نمیشیم ولی خودتون تصور کنید یه ۱۸۰ قد برا زن واقعا متناسبه که آرزو هم بشه برا یه عده؟ اونایی که ذاتا قدشون بلنده هیچی ولی اینایی که آه میکشن رو درک نمیکنم

و خدایی که به شدت کافیست.......
والا ما که حز قد کوتاها حساب نمیشیم ولی خودتون تصور کنید یه ۱۸۰ قد برا زن واقعا متناسبه که آرزو هم ب ...

خو منی که تو خونوادم کوتاه تر از همه هم هستم با قد ۱۷۸ چه ربطی داره که بیرون مسخره م کنن یا اینکه توهین کنن

من دوس داشتم و دارم ۱۸۰ بشم که دو سانت این ور اون ور فرقی نداره نامزدمم ۱۸۵ قدشه میگه قد من عالیه حتی با وجود اینکه یکم هم قد میزنیم میگه ای کاش یکم بلند تر میبودی

ربطی به این نداره که کسی قدش بالای ۱۷۰ باشه مورد توهین و تمسخر قرار بگیره

حس میگم گنده نشون میدم . وزنمم ۵۸ قد ۱۶۴

اشتباه میکنید 

هم وزن هم قدتون متناسبه وهمخوانی داره باهام 

قدتون طوریه که بخاید میتونید پاشنه بپوشید ،بخاید میتونید راحتی وکتونی بپوشید ،دستتون برا انتخاب لباس وکفش ومدل پوشش خیلی آزاد هست