2777
2789
عنوان

دخترم ....

149 بازدید | 10 پست

رفته خونه. باباجان.  روستا. اینقدر دلم تنگه براش 😭😭

دوسال نیمه. اگر من طلاق بگیرم چ کار کنم مطمعنم دخترم باباش نمیخاد ولی بازم.  میترسم منم تنها.  تو خونه.       شوهر منم ک رفته. پی رفیقاش برای همیشه  و نیس 

داداشم زنگ زده هی. احوال منو میگیره.      منم معذب.    

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم،منم مادر یه دختر دوساله و ده ماهه هستم،خدا کمک کنه بچه هامون بسلامت بزرگ بشن،ان شاءالله همسرت ب راه راست هدایت بشه و تا ابد دست از دوست و رفیق برداره و پایبند خونه و زندگیش بشه و شما و دخترتون بهترینهای زندگیش بشید آمین

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله دلتون ب آرامش دریای آرام باشه،یکوقتهایی که خیلی دنیا سخت میگیره بهم میگم خدایا خودت کمکم کن دستم رو محکمتر بگیر

چشم اگر قابل باشم،میگم 

خداجون مهربون یه دوستی توی این دنیا بزرگ که کچکتر از بزرگی شماست رو تنها نگذار هرچند که میدونم تنهاش نگذاشتید کمکش کنید که بسلامت از بحران عبور کنه و زندگیشون پراز نور و رحمت ازلی باشه آمین

اگر تونستید نذر کنید تا 41 روز سوره حشر رو بخونید بیست و یک آیه داره و خیلی راحته

من برای دخترم نذر کردم دهم مرداد تمام میشه،ان شاءالله منم حاجتم رو بگیرم

چشم اگر قابل باشم،میگم  خداجون مهربون یه دوستی توی این دنیا بزرگ که کچکتر از بزرگی شماست رو تن ...

من نذر زیار عاشورا. کردم.  برای دخترت چرا

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

راستش بخاطر کرونا جایی نرفتیم و کسی خونه مون نیومد،آدم گریز شده و اجتماعی نیست،البته الان خداروشکر بهتر شده فقط آقایون رو میبینه گریه میکنه،از چندماهگی براش انیمیشنهای انگلیسی میذاشتم که کارم اشتباه بود الان فقط در حد چند کلمه حرف میزنه،براش نذر کردم که بتونه حرف بزنه و از چیزی و کسی نترسه جزء از خدا،کلا اجتماعی بشه