2777
2789
عنوان

چقد بده با کسی زندگی کنی که....

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 42 پست
اتفاقا من دوستم سر ی مشکل دیگه رفته دود مشاور امروز داست تعریف میکرد ک مشاور میگفت تو خودت نریز و جو ...

مادرمه

بگمم کم نمیاره بدتر جواب میده اعصاب خودم خورد میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته بخوای یه آدمی که بیماره و بیماریشو قبول نمیکنه درمان کنی   اینجور  آدما که ...

باهاش تو یه خونه دارم زندگی میکنم 

عذاب میکشم

حرف که اصلا با هم نمیزنیم

بعضی وقتاهم میاد در اتاقم نیش و کنایه میزنه میره

بعد میگه چرا همش تو اتاقتی

مثلا امروز میگفت بیا بیرون از تو اتاق 

منم داشتم با لب تابم فیلم ميدیدم 

هی استوپ میکردم که بشنوم حرفاشو

گفتم تو بیا اینور

برگشت گفت آدم دو دقیقه وایمیسته دم در اینقد لب تابو دستکاری میکنی معلوم نیست چه غلطی میکنی ادمم معذب میشه

خیلی سخته بخوای یه آدمی که بیماره و بیماریشو قبول نمیکنه درمان کنی   اینجور  آدما که ...

عزیزم بنظرم این بیماری ریشه ای هست...محاله یه نفر تو خانواده سالم بزرگ بشه و اینطور باشه...

همسر خودم تو خونه ای بزرگ شده ک هیچ مهرو محبتی بین پدرمادرش نبوده...همه نوع حرف بی ادبی زده میشده...زن تحقیر میشده...پول ب زن ندادن...ارزش و احترام نداشتم زن....دقیقا همه اینا رو همسرم تو زندگیشون بوده و متاسفانه این رفتارا الان تو زندگی من هست...

این یک بیماری ریشه ایه....مادران و مادران آینده خواهشن پسراتونو با ذهن و روان سالم تربیت کنید

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن حرفهاشو نشنوی .مثلا داشتی با لب تاب کار میکردی ..صداشو قطع نمیکردی ک بشنوی..کلا زوم نشی رو حر ...

مشاور برو ..حدیث از احترام ب پدر و مادر زیاد بخون ..انگیزه ات بیشتره برا سکوت کردن و جواب ندادن و ..اروم بودن

هعیییی هیچی باهاش حرف نمیزنم دیگع بعد میگه چرا ساکتی چرا حساسی چرا حرف نمیزنی بهت برمیخوره  ...

شوهرم اینجوری

من به جای اون،خودمو ملامت میکنم

چون طرف میگه اگر مهم بود به من نمیگفت

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
عزیزم بنظرم این بیماری ریشه ای هست...محاله یه نفر تو خانواده سالم بزرگ بشه و اینطور باشه... همسر خو ...

دقیقا همینطوره 👌استارتر هم گفتن مادر ایشون هم اهل طعنس

وقتی تو اینجور جوی باشی قطعا تاثیر میگیری 

به نظرم استارتر جان شما بدون نیش و کنایه باهاشون حرف بزن چون اگه مقابله به مثل کنی پس فرق شما با ایشون چیه 

باز شما واسه یه نفر دیگه غیر قابل تحمل میشی