nilayy97 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 2114 عنوان توده زیر چانه 1090 بازدید | 48 پست زیر فکم وسطش یه چیزی هست دست که میزنم معلومه انگار چسبیده به استخون فک درد اینا نداره و بزرگم نیس از ظاهرم معلوم نیست باید دست بزنی که لمس شه ..استرس گرفتم بخصوص اینکه مامان دوستمم از گلوش زیر گوشش توده درآورده بود فوت شد..دکتر میرم اگه جرات کنم 1401/05/08 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19132 وای اره دکتر نرفتی ؟برای من قسمت فک راست هست ،مالش یدم میره ،دوباره در میات ،خیلی نگران شدم ولی وقت نمی کنم برم دکتر 😐🤷🏻♀️
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 دکتر نرفتی ؟برای من قسمت فک راست هست ،مالش یدم میره ،دوباره در میات ،خیلی نگران شدم ولی وقت نمی کنم ... عزیزم من اگه تاپیکام ببینی قبلا زده بودم خودش بعد یه مدت رفت دوباره اومده سری پیش اصلا پیگیرش نشدم خودش رفت ولی این سری هی چکش میکنم ماساژش میدم حس میکنم بزرگ شده
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19132 عزیزم من اگه تاپیکام ببینی قبلا زده بودم خودش بعد یه مدت رفت دوباره اومده سری پیش اصلا پیگیرش نشدم خ ... ولی من چند ماهه که هست ،گاهی اوقات کوچک میشه ،گاهی هم بزرگ تر دکتر نرفتی؟ 😐🤷🏻♀️
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 ولی من چند ماهه که هست ،گاهی اوقات کوچک میشه ،گاهی هم بزرگ تر دکتر نرفتی؟ وای نه اون قبلیم تو دو هفته سه هفته خودش غیب شد واسه این یکی اول دندون عقلم درد گرفت بعد اینو احساس کردم الان یه هفتس دارمش از بچگی واسم هی بزرگ میشه غیب میشه ولی الان استرسش دارم که نره
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19132 وای نه اون قبلیم تو دو هفته سه هفته خودش غیب شد واسه این یکی اول دندون عقلم درد گرفت بعد اینو احساس ... من دندون عقلم کشیدم ،اون ناحیه خالیه ولی چند وقته این ،ظاهر شده گوگل هم می کنم چیزی در موردش نیست 😐🤷🏻♀️
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 من دندون عقلم کشیدم ،اون ناحیه خالیه ولی چند وقته این ،ظاهر شده گوگل هم می کنم چیزی در موردش نیست قطعا غدد لنفاویمون ولی من به چیزای خطرناک غدد لنفاوی فکر میکنم چون حس بدن درد هم دارم قفسه سینم یجوریه انگار.گوگل سرچ کردم سکته زدم اصلا گوگل سرچ کردن اشتباهه
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 ولی من چند ماهه که هست ،گاهی اوقات کوچک میشه ،گاهی هم بزرگ تر دکتر نرفتی؟ دندون خراب نداری ؟ چون زیر چونه عموما از دندون خراب
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19132 دندون خراب نداری ؟ چون زیر چونه عموما از دندون خراب ببین زیر چونه نیست ،دقیقا قسمت فک ،روی دندون عقلم سمت راست ،حس میشه اونجا دندون عقل بود کندمش خیلی برام عجیبه ،حالت ژله مانند هست 😐🤷🏻♀️
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 ببین زیر چونه نیست ،دقیقا قسمت فک ،روی دندون عقلم سمت راست ،حس میشه اونجا دندون عقل بود کندمش خیلی ب ... عه مال من تقریبا سفت مانند ولی لیز میخوره ژله ای نیس واسه من دقیق زیر چونم هست
الاراغریبی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1516 ببین زیر چونه نیست ،دقیقا قسمت فک ،روی دندون عقلم سمت راست ،حس میشه اونجا دندون عقل بود کندمش خیلی ب ... درد نمیکنه زیر فکت موقع غذا خوردن ؟
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19132 عه مال من تقریبا سفت مانند ولی لیز میخوره ژله ای نیس واسه من دقیق زیر چونم هست احساس می کنم مشکل یکیه ولی محلش فرق داره 😐🤷🏻♀️