2777
2789

بچه ها میشه بگین فرق نام کاربری با نام چیه واینکه کدومش واسه دیگران نمایش داده میشه؟واینکه چجوری کسی رو که فالوم کرده بهش اجازه دسترسی به صفحمو بدم(تاییدش کنم)؟وقتی میخوام استوری بذارم برم کدوم بخش؟لطفا اگه میدونید کمکم کنید🥺🥺

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

نام کاربری چیزیه که دیگران میتونن ببینن و کلا اسم پیجته فک کنم. دومی رو نمیدونم ولی واسه استوری توی صفحه اصلی برو و اون گوشه قسمت بالا عکس پیجت هست بزن روش و استوری بزار

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نام و نام کاربری برا همه نمایش داده میشه و از طریق نام کاربری میتونن سرچ کنن و فالو کنن 

براس استوری هم وقتی وارد پیج میشی قسمت پروفایل خودت که بزنی میتونی استوری بذاری

نام کاربری و نام هر دو نشون داده میشه ولی با نام کاربری بقیه کاربرای اینستا میتونن با وارد کردنش تورو پیدا کنن مثلا اگ ینفر بهت بگه ایدیتو بده همون نام کاربری رو میدی وقتی هم کسی بهت در خواست فالو میده توی اینستا قسمت پایین صفحه یه قلبه اونجا میاد و تو پذیرش ک با رنگ ابی نشون داده شده رو میزنی 

برای استوری قسمتی که یه خونه رو میزنی بعد میزنی روی عکس پروفایلت که اون بالاس با یه دایره نشون داده میشه و یه علامت مثبت کنارش داره اونو میزنی و از گالری انتخاب میکنی عکسو و ارسالش میکنی 

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
اسی اینجا راحت نمیتونم توصیح بدم  آیدی اینستامو میدم دیدی لایک کن تا پاک کنم Mini_a83am

من واسه یوزر نیم فقط اسممو با یه عدد میزنه ولی واسه نیم نام و نام خانوادگیمو میزنه الان واسه دوستام کدومش کنار پیجم زده میشه و کدومش آیدیمع؟

نام کاربری همون آیدی هست که بقیه می تونن با سرچش پیجتو پیدا کنن  اما اسم نه فقط وقتی که پیجتو کسی دید دیده میشه یعنی با سرچ نمیاد  ولی خب هر دو برای بقیه مشخص میشه

وقتی کسی درخواست داد نوتیف میاد برات همون قسمت شکلک قلب بعد می تونی قبول کنی یا نه رد کنی 

برای استوری هم همون بالای صفحه اصلی رو علامت بعلاوه که بزنی می تونی بزاری 

نام کاربری همون آیدی هست که بقیه می تونن با سرچش پیجتو پیدا کنن  اما اسم نه فقط وقتی که پیجتو ک ...

من نام کاربریم (یوزر نیم)رو هر کاری میکنم به اسم خودم تغییر نمیکنه میدونید باید چی کار کنم

هر دو تاش دیگه  آیدیت هم همون نام کاربریه

آیدیم کجا نمایش داده میشه میشه یه نمونه اسکرین بگیری واسم توضیح بدی تو رو خدا

نام کاربری چیزیه که وقتی سرچ کنن میتونن با اون پیدات کنن و نمیشه که نام کاربری تکراری گذاشت 

مثلا اگه تو گذاشتی "توسکا"من دیگ نمیتونم این اسمو بزارم 

من باید بزارم" توسکا5236" یا هرچیز دیگه که تکراری نباشه 

اسم هم هرچی بزاری میشه چه تکراری چه غیر تکراری 

جفتشونم برای بقیه نشون داده میشه 

وقتی که پیجت قفل باشه بقیه فالوت کنن باید اوکی کنی تا بتونم پیجتو ببینن

وقتی کسی فالوت می‌کنه اون قسمت پایین اینستا که قلب هست یه عدد با کنارش شکل آدمک میاد عدد نشونه ی کسایین ک فالوت کردن (تعدادشون) اون علامت و عدد که اومد میزنی رو قلب پایین اینستا بعد یه صفحه ای میاد که کسایی که لایکت کردن و کامنت گذاشتم و فالو کردم و نشون میده 

بالای همشونم اونایی هستن که فالوت کردن 

بالا یه عکس پروفایل میاد و عدد (به تعداد کسایی که درخواست فالو دادن )

میزنی روش دونه دونه میاد برات بعد یه گوشه علامت ضربدر هست اگه میخوای رد کنی ضربدر رو بزن اگه قبول کنی اون یکی که ابیه رو بزن 

برای استوری هم برو تو اون صفحه که خونست سمت چپ ذره بین 

بالا سمت چپ عکس پروفایل خودته با یه علامت به علاوه بزن رو به علاوه بعد استوری بزار

من ترکم، آذری غیرتی جدی عادی هرکیم که باهام طرف شد اغلدی،گتدی،یاتدی 😎
فکر کنم یه چند ساعت طول می کشه تا عوض بشه خودمم عوض کرده بودم اما الان دقیق یادم نیست 

من کلا مینویسه نمیشه تغییر بدی