2777
2789
عنوان

مادر🌹

147 بازدید | 19 پست

مادر می تواند جای همه افراد را در زندگی بگیرد ولی هیچ شخص دیگری نمی تواند جای او را بگیرد

هرچه بیشتر بزرگ می شوم، بیشتر می فهمم که مادرم بهترین دوستی است که تا به حال داشته ام

هیچ مخملی به اندازه دامان مادر نرم نیست

هیچ گل رزی به زیبایی لبخند او وجود ندارد

هیچ مسیری به اندازه گلی که در رد پای او حک شده زیبا نیست

راست گفتن ک زیر پای مادران بهشت است🌹🙃

برای سلامتی مادرم دعا کنید توی این شبای عزیز🖤🙃

مامانم دوستت دارم

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

صد صلوات برای سلامتی مادرتون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلامت باشن//

مادر باید واقعی مادر باشه👌

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشن انشالله 

میشه منو دعا کنید برم مادرمو ببینم. ی ساله ندیدمش ☹

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلامت باشن// مادر باید واقعی مادر باشه👌

مادر من ی شخصیت کامله تو زندگیم هم عشقمه هم دوستمه هم رازدارمه هم بزرگ ترین قوت قلبمه براش اگه میتونی دعا کن منم دعات میکنم 

مادر من ی شخصیت کامله تو زندگیم هم عشقمه هم دوستمه هم رازدارمه هم بزرگ ترین قوت قلبمه براش اگه میتون ...

ای جونم ایشالا همیشه سایشون رو سرت باشه و با شادی زندگی کنین 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چرا عزیزم

شوهرم لج کرده☹نمیبره 

دارم از دلتنگی میمیرم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ای جونم ایشالا همیشه سایشون رو سرت باشه و با شادی زندگی کنین 

فداتشم مرسی گلم شادی من اون لحظست ک خدا شفاش داده باشه به جز این هیچی از خدام نمیخوام

قربونت بشم اسمتونو بگین منم براتون بفرستم 

عزیزم راضی به زحمت تون نیستم. من به احترام مقام مادر و قدردانی از این مقام این کارو کردم. وظیفه بود درواقع. 

فرزانه هستم. دعا کنید منم انتخاب شم برای این مقام و حاجت دلمو بغل کنم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
شوهرم لج کرده☹نمیبره  دارم از دلتنگی میمیرم

انشاله دلش راضی میشه میری میبینیش .منکه مادرم کلا منو گذاشته کنار فقط پشت سرم پیش همه حرف میزنه و بدی میکنه قدر مادرای خوبتونو بدونید خوش ب سعادتتون ک مادرای خوبی دارین.استارتر خدا مادرتو حفظ کنه برات 

نذر قربانی به نیت سلامتی امام زمان برای شغای مریضی مجربه. نذر کنید بعد از شفا گرفتن گوسفند قربانی کنید و به 59 قسمت تقسیم کنید و پخش کنید... 

انشاله دلش راضی میشه میری میبینیش .منکه مادرم کلا منو گذاشته کنار فقط پشت سرم پیش همه حرف میزنه و بد ...

چی بگم خواهر

هممون ی جوری ی دردی رو میکشیم