2777
2789
عنوان

بازی کنیم؟ قوانین بازیم میگم☺️😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 206 پست

عزیزم میشه لطف کنی بگی پدرت چند سالشون بود؟؟ که عمل قلب باز انجام دادن??

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزمصبحتون بخیر و شادی🤍🌱شصت سالشون بود

میشه لطف کنی بگی مشکل قلبشون چی بود اسم دکترشون وکدوم بیمارستان عمل کردند؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

میشه لطف کنی بگی مشکل قلبشون چی بود اسم دکترشون وکدوم بیمارستان عمل کردند؟

دو تا از دریچه های قلبش باید تعویض میشد ، انقدر دریچه ها تنگ شده بودن که نمی‌تونست نفس بکشه و همه ی بدنش ورم کرده بود

بیمارستان رجایی ، دکتر فرشاد جلیلی شاهاندشتی

❤️🤍PEGAH🤍❤️
دو تا از دریچه های قلبش باید تعویض میشد ، انقدر دریچه ها تنگ شده بودن که نمی‌تونست نفس بکشه و همه ی ...

دست گلت درد نکنه  

با اجازه استارتر جانم💚.. دوستای گلم  الان که هستین منم دعا میکنین باردار بشم اجرتون با امام حسین🙏💚🥺 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی بهترین ها برات رقم بخوره جانم ❤️

آمین... برای خودت هم خوش قلبم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

داییم قلب عمل باز انجام داده بیمارستان شهید رجایی اما اسم دکتره یادم نمیاد چی بوده

میشه لطف کنی بگی چند سالشون بود؟