2777
2789
عنوان

خانمایی که لیزر رفتین؟

276 بازدید | 31 پست

من ۷ جلسه رفتم،از جلسه هفتمم حدود ۴۵ روز میگذره،موهای دستام همشون دارن مجدد درمیان.نصفشون درومده ،این طبیعیه؟دستگاهمم الکس کندلا،لطفا اسم دستگاهی ک واقعا باهاش نتیجه گرفتید بگید

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

تله پوله 

به خدا 

هزار جلسه دیگه بری همینه 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلسه ۷ و ۸ دیگه نباید دربیاد شماهم باید هر ۳۰ روز برای لیزر برید 

باز درمیاد باید ادامه بدین 

بعد برای دست قسمت بازو د قسمت داخلی ساق دست اگه کرکی بود و لیزر کردید جواب نمیگیرید 

من الان شوک میرم بعد ۴ماه ۲۰درصد و کمتر هنوز در اومده🤔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
جلسه ۷ و ۸ دیگه نباید دربیاد شماهم باید هر ۳۰ روز برای لیزر برید  باز درمیاد باید ادامه بدین&n ...

خب چکاریه این همه هزینه. من ک کلا پشیمون شدم خوب شد نرفتم بابا🤦

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
جلسه ۷ و ۸ دیگه نباید دربیاد شماهم باید هر ۳۰ روز برای لیزر برید  باز درمیاد باید ادامه بدین&n ...

دستگاهتون چی بود گلم؟بقیه ی نقاط درنیومده دستام کلا درمیاد وجپاب نمیگیره

تا کی باید ادامه بدم؟آخه خیلی درومده.اگ کرکی بود میگفتم جهنم

خب چکاریه این همه هزینه. من ک کلا پشیمون شدم خوب شد نرفتم بابا🤦

من راضیم 

من صورتم موهای ضخیم در اومده بود قسمت چونه و خط ریش و اینا بعد هر هفته باید بند مینداختم پوستم افتضاح بود الان واقعا راحت شدم هر ۵و ۶ماه میرم شوک مو در میاد ولی کرک و نازک واقعا ارزش داشت 

زیر بغل هم ۴ماه پیش رفتم هنوز ژیلت نکشیدم 

دستامم هنوز 

الان پاهامو میرم منتظرم ببینم این مثل ناحیه های دیگه جواب میگیرم یانه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تا کی باید ادامه بدم؟آخه خیلی درومده.اگ کرکی بود میگفتم جهنم

مشکل هورمونی نداری ؟

قسمت های کرکی رو زدی اینطور شده یا ساق دستته؟

والا چی بگم من با الکساندرایت کردم نزدیک یه ساله راضیم 

پوستم نرم شده موها کروکیه