.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
جلسه ۷ و ۸ دیگه نباید دربیاد شماهم باید هر ۳۰ روز برای لیزر برید
باز درمیاد باید ادامه بدین
بعد برای دست قسمت بازو د قسمت داخلی ساق دست اگه کرکی بود و لیزر کردید جواب نمیگیرید
من الان شوک میرم بعد ۴ماه ۲۰درصد و کمتر هنوز در اومده🤔
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب چکاریه این همه هزینه. من ک کلا پشیمون شدم خوب شد نرفتم بابا🤦
من راضیم
من صورتم موهای ضخیم در اومده بود قسمت چونه و خط ریش و اینا بعد هر هفته باید بند مینداختم پوستم افتضاح بود الان واقعا راحت شدم هر ۵و ۶ماه میرم شوک مو در میاد ولی کرک و نازک واقعا ارزش داشت
زیر بغل هم ۴ماه پیش رفتم هنوز ژیلت نکشیدم
دستامم هنوز
الان پاهامو میرم منتظرم ببینم این مثل ناحیه های دیگه جواب میگیرم یانه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تا کی باید ادامه بدم؟آخه خیلی درومده.اگ کرکی بود میگفتم جهنم
مشکل هورمونی نداری ؟
قسمت های کرکی رو زدی اینطور شده یا ساق دستته؟
والا چی بگم من با الکساندرایت کردم نزدیک یه ساله راضیم
پوستم نرم شده موها کروکیه