2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین که ....

166 بازدید | 16 پست

یکی بره نمرشو بخره؟

یا اینکه واسه ثبت نام قبول نشه بعد پول بده ثبت نامش کنن؟🙄

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

ریختهههههههه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من امتحان ترم دوم ندادم پول دادم قبولم کردن😁😂

چقد دادی؟😂

کلاس چندم بودی؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

بله

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اره من امتحان ترم دوم ندادم پول دادم قبولم کردن😁😂

خیلی کار بیشعورانه ای

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

بله دبدم

و خیلی کار بیشعورانه ای میدونم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
عجببب😑😑مثلا کییی چقد میدن؟

همه همکلاسی هام البته ۳سال پیش الانن حتما بیشتر شدن😂والا من جزوشون نبودم ک ببینم چقد میدن،منم عینه خر هر چقدر میخونوم فایده نداشت ک نمره ۰ میکردن ۲۰

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم،شاید که خدا خواسته دلتنگ بمیرم...
بله دبدم و خیلی کار بیشعورانه ای میدونم

یه سریا هستن مجبور میشن ☹

همه همکلاسی هام البته ۳سال پیش الانن حتما بیشتر شدن😂والا من جزوشون نبودم ک ببینم چقد میدن،منم عینه ...

پشمام😐😂فک کنم چند میلیونی بگیرن

یه سریا هستن مجبور میشن ☹

چجوری ممکنه مجبور شن؟؟

اون بدبختایی که شرایط خیلی سختی دارن مجبورن بخونن و بارم چون بقیه پول دادن حقشون ضایع میشه چی؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂