2777
2789
خوشبحالت 😂😂

اتفاقا خانوادم دختر تپلی کپلی دوست دارن ی بار رفتم مغازه گفت انقد لاغری شبیه ماکارونی هستی 😐

خواهش میکنم اگه نظر منفی داری نده و عقدتو سر من خالی نکن اونقد ضعیف و ساده و مهربون هستم که دل شکستن بلد نیستم army🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خانوادم دختر تپلی کپلی دوست دارن ی بار رفتم مغازه گفت انقد لاغری شبیه ماکارونی هستی 😐

من ارزومه هم وزن تو شم. اونوقت میتونستم با اعتماد به نفس هر لباسی که دوس دارم بپوشم😑🥺

ایشالله ب وزن ایده‌الت میرسی عزیزم. رژیمت چجوریه؟

ایشالله گلم وهمچنین خودت 

صبحانه نمیخورم بجاش میوه میخورم مث هندونه وخیار وگوجه یا کاهو نهارهم خیلی کم میخورم فقط نون سنگک وبرنج رژیمی لاغری شامم فقط میوه چای سبز میخورم وقهوه تلخ 

نوشابه وچیپس وپفک شیرینی فست فود کلا حذف

چجوریه گلم؟

رژیمش رژیم روزه داریه. 

مثلا من امشب ساعت ۸ شام خوردم و تا فردا ساعت ۱۲ هیچی جز آب و مایعات نمیخورم. 

بعد از ساعت ۱۲ تا ۸ غذا و هرچی که میخوام بخورم رو به مقدار کم میخورم. 

گوگل سرچ کن کامل برات توضیح میده🌹

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
از فردا شروع میکنم انشالله. انقد هوا گرمه که نمیتونم برم پیاده روی🤦🏻‍♀️

ما یه گروه تلگرام زنونه داریم

اگه دوست داری عضو شو تا از نظرات هم استفاده کنیم

https://t.me/+ePg3wDbna9Q2MjM0

من ارزومه هم وزن تو شم. اونوقت میتونستم با اعتماد به نفس هر لباسی که دوس دارم بپوشم😑🥺

ا جانم

خواهش میکنم اگه نظر منفی داری نده و عقدتو سر من خالی نکن اونقد ضعیف و ساده و مهربون هستم که دل شکستن بلد نیستم army🤍
2790
2778
2791
2779
2792