reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 عنوان آشپزی 83 بازدید | 10 پست به نظرتون یه دختر ۱۵ ساله تا چ حدی باید آشپزی بلد باشه؟من خودم زیاد بلد نیستم😐شما ها همسن من یعنی ۱۵ سالتونه بود همه غذا ها رو میتونستین درست کنین؟ 1401/05/08 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saabaaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7670 خیلی مهم نیست اما به نظرم باید جوری باشه از پس خودت بر بیایمن تقریبا همه چی بلد بودم همسنت بودم اما دلیلش این بود که دوست داشتم بلد باشم نه که باید بلد باشی روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13995 عزیزم از الان شروع کن اول از غذاهای ساده مثل کته شروع کنمطمئن باش تا ۲۰ سالگی آشپز خیلی ماهر شدیمن از دوران ابتدایی آشپزی رو شروع کردمخیلییییییی عاشقشم بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
میگذره_دلم عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1125 باز کی یاد گرفتی؟ ۱۷ سال به بعد یکم یادگرفتمدیگه تا ۲۰ ۲۱ بیشتر غذاهارو بلدشدم
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 خیلی مهم نیست اما به نظرم باید جوری باشه از پس خودت بر بیای من تقریبا همه چی بلد بودم همسنت بودم ام ... منم دوست دارم یاد بگیرم اما حوصله شو ندارم😅
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 عزیزم از الان شروع کن اول از غذاهای ساده مثل کته شروع کن مطمئن باش تا ۲۰ سالگی آشپز خیلی ماه ... الان یه سری غذاهای اصلی رو بلدم
saabaaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7670 منم دوست دارم یاد بگیرم اما حوصله شو ندارم😅 هر وقت حوصله داشتی شروع کناز غذایی که دوست داری شروع کن 😁😁 روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13995 الان یه سری غذاهای اصلی رو بلدم خب عالیه ک 👌👏❤برنامه سرآشپز پاپیون رو نصب کن عالیهاگر هم تلگرام داری عضو کانال آشپزخونه کوچیک من شو همه دستوراش با کلیپه سریع یاد میگیریاین آیدیشه ashpazkhuneyekuchikemanپیجشم با همین آیدیه من کیک پزی رو ازین کانال ماهر شدم بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 خب عالیه ک 👌👏❤ برنامه سرآشپز پاپیون رو نصب کن عالیه اگر هم تلگرام داری عضو کانال آشپزخونه کوچیک ... مرسیی