2821
2789
عنوان

سقف ریخت

227 بازدید | 14 پست

دیشب انقدر بارون شدید بود سقف خونه بابابزرگم ریخت پایین تمام راه پله ها رو گل برداشته مردا داشتن کار میکردن تا زانو تو گل بودن دیوارا همه خیسه دست میزنی برق میگیرتت وای دارم از خستگی میمیرم انقدر همه جا کثیفه شستم

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

وای خدا

کجا هستین؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یزد هستید؟ یزد غوغا شده انقدر ساختمونا ریختن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
کسی که طوریش نشد متاسفانه بارندگی تو حیلی از شهرا خسارت مالی وجانی زیادی زده

نه خداروشکر شانس اوردیم کسی زیرش نبوده ولی سقف و راه پله ها از بین رفتن اوستا بنا اومد گفت رو این پله ها رفت و امد نکنین که میریزه پایین

نه عزیزم اطراف تهرانیم

خدا رو شکر باز خودتون طوریتون نشده. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
الهی آمین خواهر وسط تابستون این مصیبت از کجا اومد نمیدونم

به قرآن این حرفا رو میشنم انقدر دلم میشکنه ما خودمون تبریزی هستیم این طرفا خداروشکر هیچ اتفاقی نیافتاده ولی کاملا باهاتون احساس همدردی میکنیم🥀

به قرآن این حرفا رو میشنم انقدر دلم میشکنه ما خودمون تبریزی هستیم این طرفا خداروشکر هیچ اتفاقی نیافت ...

عزیزدلمی ایشالا بلا از شما و همه دور باشه❤️❤️