2789
عنوان

عمل دیسک کمر 😳😳😳😳

1588 بازدید | 10 پست

داداشم یک ماهه عمل دیسک کمر کرده روزای اول خوب بود ولی الان یه هفته است از کمر به پایین بی حس شده خیلی سخت حرکت میکنه و دردای وحشتناک داره😔😔😔😔😔

تورو خدا کسی تجربه داره 

امروز وقت دکتر گرفتیم ولی حتی نمیتونه بیاد مطب 

برای شفاش دعا کنید لطفا😭

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سـُر خوردگی مهره داشتم عمل کرد برج شش میشه ی سال اصن درد نداشتم پلاتین هم دارم

ولی میگن دیسک کمر بعد عمل بشدت دردر داره فقط خیلی رعایت کنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من سـُر خوردگی مهره داشتم عمل کرد برج شش میشه ی سال اصن درد نداشتم پلاتین هم دارم ولی میگن دیسک کمر ...

اره خیلی درد داره و چند روزه از رو تختم نمیتونه بیاد پایین براش دعا کنید 

خدا رو شکر که شما بهتر شدید

من سـُر خوردگی مهره داشتم عمل کرد برج شش میشه ی سال اصن درد نداشتم پلاتین هم دارم ولی میگن دیسک کمر ...

سلام گلم من سه هفته هست عمل کردم منم سرخوردگی کمر دارم پلاتین گذاشتم میخواستم بدونم تا چند وقت بعد عمل درد کمر داشتین؟ من کمرم خیلی درد میکنه نگرانم بعضی موقع ها هم خیلی تیر میکشه پاهام، میخواستم تجربتون بدونم ممنونم میشم پاسخ بدین دوستم 

[QUOTE=246805325]سلام گلم من سه هفته هست عمل کردم منم سرخوردگی کمر دارم پلاتین گذاشتم میخواستم بدونم تا چند وقت بعد ع ...[/QUOTEسلام عزیزم 

من قبل عمل خیلی دردداشتم بعد عمل اصلا  درد نداشتم 

ولی الان اگه تحرکم زیاد باشه و خودمو خسته کنم کمردرد میشم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

[QUOTE=246812847][QUOTE=246805325]سلام گلم من سه هفته هست عمل کردم منم سرخوردگی کمر دارم پلاتین گذاشتم میخواستم بدونم ...[/Qمن بعد دوهفته دکترم گف باید پیاده روی کنم روزی ی ساعت 

و کمربند طبی داشتم تا 3 ماه استفاده کردم و زیاد نباید بشینی

و تشک طبی داشته باشین ورروی اون بخابین 

سلام برادر شما خوب شدن؟

سلام ممنون الان با واکر راه میره ام آر ای انجام داد گفتن دو تا مهره دیگه اش مشکل داره 😳و الان تحت درمانه و هنوز به زندگی عادی برنگشته متاسفانه