2777
2789
عنوان

یه سوال..

124 بازدید | 8 پست

من باید تا فردا واکسن کزاز بزنم اما سرما خوردم یکم شدیده.اگه واکسنو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

خب بذار چند روز دیگه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بذار چند روز دیگه

فردا باید مدرسه ثبت نام کنم اگه دیر برم مدرسه ها پر میشه.

مدیر مدرسه گفت زودتر واکسن بزنید که واسه ثبت نام به مشکل بر نخورید.

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

فردا باید مدرسه ثبت نام کنم اگه دیر برم مدرسه ها پر میشه. مدیر مدرسه گفت زودتر واکسن بزنید که واسه ...

آهاااا میری دهم؟

منکع هنوز نرفتم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
آهاااا میری دهم؟ منکع هنوز نرفتم

اره

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2