2777
2789
عنوان

لرزش شدید دست

106 بازدید | 7 پست

سلام من 22سالمه مادرزادی کم کلری تیروئید دارم و جدیدا بشدت لرزش دست پیدا کردم چندساله تحت درمان و زیر نظر روانپزشکم و قرص افسردگی میخورم واسه تیروئیدمم همینطور افسردگیم حاد هستش چیکار کنم خیلی استرسیم دستام همش میلرزه مخصوصا وقتی استرس بهم وارد میشه یا عصبی وناراحت میشم بشدت دستام میلرزه خیلی میترسم کسی میدونه بخاطر چیه میتونید راهنمایید کنید عزیزانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ، لرزش دست بخاطر تیروئید هم ممکنه باشه . من جدیدا خیلی دست و صدام میلرزه. اصلا حرف زدن تو جمع برام سخت شده. 

چطور میشه تیروئید رو تشخیص داد ، فقط باید آزمایش داد یا راه دیگه ای هم هست ؟

راهکارپیداکردی به منم بگوخداخیرت بده.منم ازبچگی لرزش دارم موقع استرس خیلی شدیدترمیشهدکترافقط پروپرانول میدن که نتیجه قطعی نداشته 

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
عجب ، لرزش دست بخاطر تیروئید هم ممکنه باشه . من جدیدا خیلی دست و صدام میلرزه. اصلا حرف زدن تو جمع بر ...

باید بری پیش پزشک غدد و متابولیسم تا برات ازمایش بنویسه انجام بدی تشخیص داده بشه داری یانه اگه داری کم کاره یا پرکار یاگواتره همین عزیزدلم موفق باشی.

منم همینجوریم ولی نه علتشو میدونم نه تا حالا دکتر رفتم براش. وقتایی ام ک وسیله سنگین بر میدارم خیلی ...

من کلا همینجوریم مخصوصا وقتی استرس دارم قلبمم قشنگ حس میکنم میلرزه