2777
2789
عنوان

دستور دقیق آش رشته لطفا🙏

2204 بازدید | 23 پست

عزیزان دنبال دستور دقیق آش رشتم 

برای ۸۰ تا ۱۰۰ نفر میشه بدین 

ممنون 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مقیاس بلد نیستم 😁😁😁

برای چند نفر بلدین ک خوب میشه بگین لطفا من زیاد کنم موادشو

اندازه دقیق دستم نیس بهت بگم

عزیز میدونی من مقدار دقیق‌ رشته و سبزی میخوام ک برای هر نفر چقدر میشه

من زیاد بپزم نخود و لوبیا از هر کدوم یه کیلو سبزی هم چار پنج کیلو مامانم میگه تعداد رشته هات فرد باشه مثلا هفتا نه تا پنج تا تقریبا برا این تعداد ۱۳تا خوبه  لوبیا کشاورزی یا عروس هم بریری توش خوشمزه میشه زردچوبه ادویه و فلفل هم بریز نمک و بعد از رشته ریختن بچش بعد بریز  اخر سر ک پخت سرکه هم داخلش بریز یه سری از پیاز داغا رو داخلش بریز بقیه رو برا تزیین بذار کنار

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

حالا وایسا من بعد از ظهر زنگ میزنم مادرم دقیق تر میپرسم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ببین برای صدنفرازهرکدوم حبوبات سیصدگرم عدس نیم کیلوبریز.سبزی هم دوکیلوخوردشده.کشکم سه تاشیشه.قرقروت هم دویست گرم.قبلمت بایدده منی باشه.ونصف بیشتراب کن بزارجوش بیادبعدسبزی بریزداخلش ده دقیقه بجوشد.بعدحبوبات روپنح دقیقه پنج دقیقه بریز.بعدش پیازپنج کیلوخلالی خوردتفت طلایی شدزردچبه بزن زدبشه اضاف کن داخل اش .وسیرسه تاسررنده یاخلال یکم تفت بده اضاف کن.وبعدش ده دقیقه کشک اضاف کن وقرقروت بندازداخلش باروغن محلی نعناربع کیلوتفت بده نصفش برای داخلش نصفش تزیین.اضاف کن.من آب قلم گاو یاعصارش.حتمابریز.عالی میشه.کلایکساعت بجوشه دائم هم بزن ته نگیرد .عالی میشه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

برای شاید هشت نفر بشه اون مقداری که من درست میکنم نفری یک بشقاب و نصفی بخورن 

حبوبات و‌ به اندازه ای که نخود و لوبیا قرمز سفیدا و کمی عدس به اندازه ی یک لیوان فرانسه شه یعنی نخود و لوبیا یه اندازه و عدس نصف مقدار اونا میریزم توی اب چند روز که نفخش گرفته شه 

بعد اب و حبوبات و میریزم اصولا نخود دیر پز تره اول نخود هاتو یه بپز تا به مرحله ی نیمه پخته برسه بعد با باقی حبوبات بریز توی اب 

سبزی هم 

• اسفناج یا برگ چغندر: 200 گرم
  • تره: 200 گرم
  • گشنیز: 200 گرم
  • جعفری: 200 گرم
  • شوید: 200 گرم
این دستوری که همیشه برای سبزی میپزم اگه برگ سیر هم داتشه باشم میریزم ۱۵۰ گرم قاطی اینا 

بعد نصفشو میریزم توی اشم نصف دیگم برای دفعه بعد این سبزی برای ده نفر اش سبز هست 

دیگ میزارم قشنگ بپزن باهم 

حالا رشته رو میریزم تا باز بشه 
دوتا پیاز بزرگ و سیر هرچقدر دوست داری و‌توی روغن سرخ میکنم بعد بهش رب الو و انار میزنم و نعناع خشک
ادویه هم نمک و فلفل و اضافه میکنم 
رنگش دراومد قشنگ بوی خامی رب گرفته شد 
اکه رشته ها باز شدن قاطی اش میکنم میزارم جا بیوفته فقط حواست باشه رشته ریختی تهش نگیره دیگه 

بعد حالا سیر داغ پیاز داغ و کشک هم اگه دوست داشتی برای روش تزئین کنی یا پیاز داغ اماده 

رشته امداکه لعاب نداد یه قاشق و نیم ارد و توی اب سرد حل میکنم میریزم توی اش 
•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ببین برای صدنفرازهرکدوم حبوبات سیصدگرم عدس نیم کیلوبریز.سبزی هم دوکیلوخوردشده.کشکم سه تاشیشه.قرقروت ...

رشته سه بسته کافیه بعدازحبوبات بریز.چون هر اندازه آب قابلیت باشه همون اندازه اش میده حواست باشه نهایت حبوبات دوستداری زیادباشه نیم کیلووگرنه زیادیش حاکم میاری درضمن نمک نزن اخرسرتست کن کم نمک بودنم بزن.چون هم کشک هم رشته شوره

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

اینی که من گفتم سبزیها برای هر ده نفر هست

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

من خودم چون پرملات دوست دارم وندرس هم میدم ازهمه حبوبات یکی یکیلومیریزم لوبیاسه کیلونخوددوکیلیوعدس دوکیلوسبزی هشت تابسته.پیازسرخ شده دوکیلونبم.سیرپخته شده نیم کیلونعناپخته نیم کیلو.کشک کیلویی دوکیلو.قرقروت ربع کیلو.ورشته شش نابسته.قابلم بزرگ.وادویه ایناهم به اندازه خوش رنگ بشه.وخداروشکرهمیشه عالی شده.اب قلم گاو یاعصارش عالی میشه طعمش.

من زیاد بپزم نخود و لوبیا از هر کدوم یه کیلو سبزی هم چار پنج کیلو مامانم میگه تعداد رشته هات فرد باش ...

قربونت برم عزیزم اجرت با حضرت ابوالفضل انشاالله 

ممنون از وقتی ک گذاشتی برام

حالا وایسا من بعد از ظهر زنگ میزنم مادرم دقیق تر میپرسم 

الهییییی دستت درد نکنه عزیز لطف کردی من پارسال نذر کردم روز تاسوعا به نیت حضرت ابوالفضل آش بپزم 

برای همون توش مونده بودم