2777
2789
عنوان

نظر بدین

67 بازدید | 6 پست

سلام .برادر زاده همسرم مدل میخواست برا ناخن کاری من مدل شدم 

بعد انقد همیشه بهش کمک میکردم از همه لحاظ 

خب پولیی بهش ندادم 

تا اینکه هفته پیش ی پیام اومد رو گوشیم از دختر اون برادر شوهر دیگریم ک آره فلانی گفته انقد برات کار کردم فلان مبلغ بزن ب حسابم 

منم گفتم باشه تا حقوق گرفتیم میریزم براشدوباره پیام فرستاده عزیزم میگه همین فردا نیاز داره 

خیلی هی میگفتم از این حرفا منم خیلی بهم برخورد ک چرا رفته ب دختر برادر شوهر دیگریم گفته تا ب من بگه 

خلاصه پیام دادم ب خودشلازم نبود ب فلانی بگی ب خودم میگفتی 

دیدم اون یکی پیام فرستاد زن عمو بخدا شوخی بود 

منم گفتم شوخی قشنگی نبود شب خوش 

الان اصن با اون دختر برادر شوهرم ک پیام میداد حرف نمی‌زنم 

بعد فرداش دختره ناخن کاره پیام داد ک زن عمو بخدا فلانی خودش رفته پیام داده من هی میگفتم نکن اون گوش نمی‌داد خیلی ناراحتم خجالت میکشم ببینمت و این حرفا ببخشید 

بعد باهاش حرف نمی‌زنم کار درستی میکنم یا ن 

آره بذارحساب کاربیاد دستشون واینکه بفهمن باهرکسی هرشوخی نکنن

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

تقصیر ارایشگره چیه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تابلوعه که شوخی نبوده  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

تابلوعه که شوخی نبوده    

اره دیگه منم ک پول بهش میدم ولی اصن خوشم نیومد این دختر برادر شوهرم ک پیام میداد خیلی پررو هست 

ذیشبم ب خواهر شوهرم پیام داده 

بعد من اتفاقی دیدمش ب من نگفته زن عمو اسممو صدا مرده 

انگار منو زاییده

ب شوهرم گفتم بعد شوهرم دیده بودش بهش گفته بود من با تو قهرم سر رفتارات

من اگه شوهرم هرکدوم از بچهایه اقوامشون یا هرکسی فرق نمیکنه یکم باهام کن و زیاد برخورد کنن جوری برخو د میکنه که تاعمر دا ن دیگه یادشون نره احترام گذاشتنو

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی