2777
2789
عنوان

استخدام

166 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، 

من ۴ سال سابقه تدریس تو آموزشگاه ها رو دارم اما یه مدتی هست که دیگه تدریس نمیکنم و دنبال کار دیگه ای هستم، آگهی دیدم برای منشی تو آموزشگاه زبان.

حالا به نظرتون با سابقه تدریس بده برم منشی آموزشگاه بشم؟

اگر تو مصاحبه پرسیدم با سابقه تدریس میخوای چرا میخوای بیای منشی بشی چی بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما سطح زبانت خوبه درسته؟ تدریس زبان انگلیسی داشتی تو آموزشگاه؟

من مادر یک دختر سه ساله و صاحب یه کسب و کار کوچیک به نام میوه خشک آفتابگردون هستم. به سایت ما سر بزن.
درسته ولی بد نیست اینجوری بگی تو مصاحبه؟ آخه حقوق معلم زبانم تو آموزشگاه خیلی کمه واقعا. منشی از ا ...

چرا بد باشه

بگو حقوقش کم بود

واسه پول دیگه کار میکنیم

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
چرا بد باشه بگو حقوقش کم بود واسه پول دیگه کار میکنیم

حرف شما متین هست.

خودمم همین عقیده رو دارم چون الان همه چی دیگه با پوله با پول معلمی نمیشه واقعا کاری کردم اونم معلم زبان آموزشگاه

بله  ۴ سال سابقه تدریس دارم.

اگر دوست داری فیلد کاریت رو عوض کنی برو سمت تولید محتوا شما که زبانت خوبه میتونی از سایت های انگلیسی زبان هم استفاده کنی برای تولید محتوا

تو سایت جابینجا سرچ کن موقعیت های شغلی برای تولید محتوا رو ببین

من مادر یک دختر سه ساله و صاحب یه کسب و کار کوچیک به نام میوه خشک آفتابگردون هستم. به سایت ما سر بزن.
عزیزم من خودم تدریس میکنم درآمدش کمه ولی هم به عنوان سابقه هم به عنوان تجربه خیلی خوبه  بعد هم ...

حرف شما متین هست.

اما الان همه چی دیگه با پوله با پول معلمی نمیشه واقعا کاری کردم اونم معلم زبان آموزشگاه.

به خصوص من که از اول مهر باید ۶ ۷ تومن پول شهریه دانشگاه بدم 

اگر دوست داری فیلد کاریت رو عوض کنی برو سمت تولید محتوا شما که زبانت خوبه میتونی از سایت های انگلیسی ...

حقیقتش اینجور کارها رو علاقه ای ندارم بهش.

چند وقته میش هم یه پیج آموزشی زدم اصلا فالور و اینا نشد جمع کنم.

عزیزم من خودم تدریس میکنم درآمدش کمه ولی هم به عنوان سابقه هم به عنوان تجربه خیلی خوبه  بعد هم ...

شما رشتتون زبانه؟ یا مربوط به معلمی هست؟

چون من رشتم مدیریته و زبانم یه کار موقتیه برام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز