2777
2789
عنوان

غیبت وبدگویی

77 بازدید | 6 پست

سلام

اگه یه نفرپشت سرتون غیبت کرده باشه وبدگویی وحرف نادرست زده باشه بعددوست اون طرف بیادبهتون بگه  مادیشب پشت سرت غیبت کردیم وبدتوگفتیم توببخش

شماچی جواب میدید؟

حق دارم ناراحت بشم؟حق دارم بگم بهم برخورده؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

حق داری و کلا سر میشم باهاشون . 

آره منم خیلی بهم برخورده وسردبرخوردکردم

واقعاناراحت شدم بعداون همه زحمت اینطورمیگن

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حلالیت گرفته و اومده بهت گفته یعنی به شدت پشیمونه شما هم بزرگی کن ببخش همه غیبت میکنن ولی خیلی کم پیدا میشن برن از طرف حلالیت بگیرن 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
وقتی حلالیت گرفته و اومده بهت گفته یعنی به شدت پشیمونه شما هم بزرگی کن ببخش همه غیبت میکنن ولی خیلی ...

نه خودش نیومده دوستش بهم گفت که پشت سرت بامن حرف زدن وغیبت کرده  

دلم صاف نمیشه من اینقدرجاش رفت وآمدکردم وقتی مریض بودحالاحقم اینه

نه خودش نیومده دوستش بهم گفت که پشت سرت بامن حرف زدن وغیبت کرده     دلم صاف نمیشه من اینق ...

اها من متوجه نشدم خب هر کسی باشه ناراحت میشه ولی اون دوستش عجب دو بهم زنی بوده که اومده به تو گفته از اینم دوری کن 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55