2777
2789
عنوان

بی بی چک بازا یه لحظه بیاید

112 بازدید | 5 پست

من 3/4 روز قبل پریودم زدم منفی شد اخه با توجه به آخرین رابطه 11 روز گذشته بود بخاطر همین زدم حالا امکانش هست باردار باشم بعد موعود پریودم بزنم مثبت بشه یا نه منفیه دیگه نزنم

کلا باید بعد از موعد بزنی

به چند روز بعد از رابطه و.... نیست 

بستگی داره کی تشکیل شده 

اگه عقب انداختی حتما بزن

من خودم6روز بعد زدم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا باید بعد از موعد بزنی به چند روز بعد از رابطه و.... نیست  بستگی داره کی تشکیل شده  ...

اخه خیلیا قبلش میزنن حداقل یه هاله میندازه برا من کاملا منفی بود نه هنوز عقب ننداختم فردا تازه وقتشه

اخه خیلیا قبلش میزنن حداقل یه هاله میندازه برا من کاملا منفی بود نه هنوز عقب ننداختم فردا تازه وقتشه

شرایط هرکس متفاوته خوشبین باش

انشاالله که بارداری 🌺 

چند روز که عقب افتاد بزن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹