2777
2789
عنوان

لانه گزینی

164 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام.من این ماه 3تا7 پریود شبی دو تا لتروزل خوردم.13 سیکل یه فولی 19 داشتم.14 سیکل آمپول زدم.29 سیکل آزمایش دادم ک منفی بود.شب 29 سیکل رابطه داشتم و بعدش ک رفتم خودمو بشورم دو سه قطره خون ازم خارج شد ک سابقه نداشت بعد رابطه خونریزی کنم.فکر کردم پریود شدم چون چند روز دردای پریودی داشتم.حتی نوارم گذاشتم ولی تا الان ک روز 31 سیکلمه هیچچچ خون و حتی لکه ای ندیدم.حتی دیگه حالت پریودم ندارم.کسی میدونه چی شده و چرا اینجوری شدم؟شنیدم ک خونریزی لانه گزینی اینجوریه.امکان داره لانه گزینی باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام احتمال زیاد لانه گزینی بوده یه دونه بی بی دیگه بذار

عزیزم امکان داره لانه گزینی اینقدرر دیر انجام بشه؟بی بی نذاشتم چون میگن بعد 4 روز از لانه گزینی نشون میده.آزمایشم اینجوری کدخومدم بعد 2 روز از لانه گزینی نشون میده

بی بی چک نذاشتی؟

ن عزیزم.از 29 سیکلم ک آزمایشم منفی شد دیگه بی بی نذاشتم.الانم میگم اگه بذارم نشون نمیده.چون چهار روز بعد لانه گزینی تازه بی بی نشون میده

من ماه گذشته لتروزول خوردم.این ماه بعد ی هفته بعد تخمک گذاری مثل شما شدم .فک کردم لانه گزینیه.بعد الان سیزده چهارده روز ازموعدم میگذره.هیچ ندیدم .و از بتا هم دادم منفی بود هنوزم نشدم