2789
عنوان

ناخنکاری؟؟

160 بازدید | 10 پست

چیکار کنم برم یاد بگیرم یانه موندم سر دوراهی نمیدونم برم خیاطی یاد بگیرم کار کنم یا ناخن کاری پول لازمم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیاطی خیلی سخته برو ناخن کاری

اگه برم ناخن کاری خیلی طول میکشه به درآمد برسم آخه من تو یه شهرستان کوچیکم‌ اینجا هم ناخن کار زیاده علاقه دارما ولی موندم اگه هزینه کنم و مشتری نداشته باشم چیکار کنم آخه میگن اشباع شده

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
میشه دلیلشم بگی آخه من زود میخام به درآمد برسم 

کراتین خوبه

رنگ خوبه

میکاپم خوبه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

کراتین درامدش خوبه ولی سخته به نظرم 4 تا 5 ساعت باید سزپا ولیسی ولی پول خوبی داره 

دوستم 4 میلیون داده برا کراتین موهاش

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
کراتین درامدش خوبه ولی سخته به نظرم 4 تا 5 ساعت باید سزپا ولیسی ولی پول خوبی داره  دوستم 4 میل ...

آخه اونم موادش ریه رو داغون میکنه

کراتین خوبه رنگ خوبه میکاپم خوبه

به میکاپ ورنگ علاقه ندارم شنیون وبافت دوس دارم اون چطوره

به میکاپ ورنگ علاقه ندارم شنیون وبافت دوس دارم اون چطوره

خوبه به شرط ایتکه زود حرفه ای شی مشتریت زیاد میشه