2821
2789
عنوان

پیام بدم بهش

472 بازدید | 62 پست

بچه ها    من اونی که دوستش دارم هر ۲و ۳ روز ی بار بهم پیام میداد الان ۴روز گذشته پیام نداده به نظرتون پیام بدم بهش  آخه تو پروفایلش گذاشته بعضی رفتارها هرگز فراموش نمی شود آخه من هیچی بهش نگفتم دیوونه اس      به نظرتون پیام بدم یا نه ؟ولش کنم ؟

چرا سه روز یک بار؟!

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم پی ام بده ، چه اشکالی داره 

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

یعنی چی مثلا رابطتون چطوریه

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
نمیدونم من پیام نمیدم اونم نمیده دیگه    دوست دارم اصلا بهش پیام بدم دوسو دارم اول اون پیا ...

اره میفهمم منم این طوریم 

ولی خب یه مشکلی هست ، اونم اینکه ممکنه ازت دور شه 

دوستین؟چند سالتونه و چند وقته 

اگه دوس داشتی بگو 

چرا ؟

همیشه اون شروع کننده بود و من مغرور.. دارم دلسردشون میکنم و هنوزم دست بردار نیستم 

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
پررو نشه خخخخخخخخخخخخخ

دیگه کسی که با پی ام دادن پررو میشه ... 🥲😂نه نگران نباش چیزی نمیشه

فقط پی ام بده حالشو بپرس 

همیشه اون شروع کننده بود و من مغرور.. دارم دلسردشون میکنم و هنوزم دست بردار نیستم 

🥺