2777
2789
عنوان

جدی شرق تهران داره سیل میاد😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 156 پست
باد هم نمیاد چه برسه بارون

ولی اینجا شر شر میاد که مرکز شهرم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اینجا شر شر میاد که مرکز شهرم

نمیشه گفت خوشبحالتون چون خطرناکه خدا رحم کنه

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
حسم میگه ابر باران زا هست بخاطر خشکسالی و رهایی از گرد وغبار

یعنی مصنوعی ایجاد کردن؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نمیشه گفت خوشبحالتون چون خطرناکه خدا رحم کنه

ان شاالله 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
حسم میگه ابر باران زا هست بخاطر خشکسالی و رهایی از گرد وغبار 

میگن عربستان این کارو کرده باد زده آورده اینور از کشورم معذرت خواهی کرده🤷‍♀️

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.
ارع دیگ  زمین همش داره گرم و سرد میشه

اخه سرد نیست ک 

گرمه و بارون میاد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نہ عزیزم ما غربیم خبری از بارون نیست فقط باد شدید

خداروشکر 💐 💐 خیلی نگران بودم بلا از همه دورباشه

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
تهرانم بارونی نیست

بارون نیست چی میگی سیل هست 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
2790
2778
2791
2779
2792