2777
2789
عنوان

جدی شرق تهران داره سیل میاد😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 156 پست

کرج نیم ساعت پیش وحشتناک بارون اومد الان زمین خشکه خشکه 

خدا بخیر بگذرونع زلزله نیاد

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دقیقس شروع شده  بارون خیلی تندی داره میاد  سمت غرب تهرانم

😢😢😢

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 

من شمال غربم اینجام بارونه

این بارونا بهو از کجا اومده؟ کسی میدونه؟ چرا هیچوقت دیگه مرداد اینطوری نمیشد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
زلزله؟😑

من کرجم، شما کدوم قسمتی؟ چرا اینجوری شده🙄🤔

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 

تهرانم بارونی نیست

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
ارع دیگ  زمین همش داره گرم و سرد میشه

همون سیل بیاد بهتره تا زلرله

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من شمال غربم اینجام بارونه این بارونا بهو از کجا اومده؟ کسی میدونه؟ چرا هیچوقت دیگه مرداد اینطوری ن ...

حسم میگه ابر باران زا هست بخاطر خشکسالی و رهایی از گرد وغبار 

2790
2778
2791
2779
2792