بچه ها من فردا کار داشتم مجبور شدم امشب غذا درست کنم برای فردا، بعد برنجو اومدم درست کرد حالا میبینم هرچی جوش میخوره قیافش ی جوریه انگار لاستیکه و بوی خوبیم نمیده و خلاصه درست کردم و اما هرچی گذاشتم دم بکشه اصلا افاقه نکرد و سفت بود بعد که رفتم رو کیسه برنجو خوندم دیدم برنجه هندي بوده😑بچه ها چیکار کنم به نظرتون این قشنگ بپزه و بوشم بره
فردا موقع گرم کردنش دوباره آب روغن روش بریز اگر خیلی دون و کاله ... زعفرون و کره محلی هم بوی نامطبوعش رو کم میکنه.
❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خوابهاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ... میشه کفشِ پاشنهدار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیهگاهِ روزهایِ بی کسیات باشه و پناهِ بیپناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ... میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودنهایِ الکی و اجباری خسته میشن ... اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی اونهایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوقالعاده انجام بدن ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوقالعاده ...این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ میکنه تهِ تهِ روحت و عشق تهنشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همینهارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونهاشُ واسه تو کنار گذاشته ... از دستش نده❤
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
روغن خیلی ریختم ی لیوان آبم ریختم یکم بهتر شده ولی بازم سفته
مگه نجوشیده؟ زود برداشتی حتما
فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
از کجا اومده که نمیدونی هندی خریدی مگه مال خودت نیست اینا بوش نمیره ولی اب بریز شاید نرمتر بش ...
نه من که نخریدم مامانم احتمالا خریده، مامانمم که فعلا نیست مسولیت آشپزی افتاده گردن من، منم که تا حالا برنج هندی درست نکرده بودم ی دفعه دیدم این اینجوری شد
اگر طعم هل و دارچین رو دوست داری یکی دوتا هل یا چوب دارچین قاطی برنج بزاردم بکشه ،یا بعضی ها یکم گلاب میزیزن ،یا از عصاره برنج استفاده کن،فقط فکر کنم عصاره برنج نمک هم داشته باشه مواظب باش شور نشه
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده