2777
2789
عنوان

خاستگار حسابدار یا پیمان کار؟کدوم قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 41 پست

ببین بلوغ مالی کدوم بهتره.

الان شوهر من حسابداری ولی کارمند سفته.کار رو میدم و حقوق پرداخت میکنن.

پسر دایی ام سیکله راننده جرثقیل بود و زد تو کار ملک و الان بنگاه ماشین سنگین زده.بجای کار کشیدن از بدنش از پولش کار میکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نداره هردو درامدشون خوبه  فقط از رو عشق میخایی ازدواج کنی دیگ نه بخاطر شغل؟

اخه ازدواج من سنتی هستش هنوز هیچ کدوم را ندیدم پس بهتره با عقل تصمیم بگیرم

معیارت کلاً اشتباهه، فقط به شغل و پولشون حساسی. مهم اخلاق و شخصیت و همفکر بودنه

عزیزم ازدواج من سنتی اصلا هیچ کدوم از خاستگار هام را ندیدم و برخورد هم نداشتم که اخلاق و شخصیت شون را بشناسم فقط میخوام ببینم شرایط شغلی کدوم بهتره

یعنی  علاقه و احساس و اینا براساس پول بوجود میاد .فرقی ندارن الان کدومش اخلاق چجوریه یا اینکه د ...

هنوز هیچ کدوم را ندیدم فعلا میخوام ببینم شرایط شغلی کدوم بهتره بعد جواب بدم و همدیگه را بشناسیم

ببین با هر دوشون قرار مسافرت بذار با حضور دو خانواده حداقل..بیشتر بشن چه بهتر....بهت قول می دم تو سف ...

ممنون عزیزم از نظرت ولی پدرم قبول نمیکنه متاسفانه 

بادرآمدطرف ممیخوای ازدواج کنی  عزیزم دنبال آدم خوب باش  با کسی که بهت خوش بگذره و دلت شا ...

نه عزیزم فقط میخوام شرایط کاری دو طرف را بسنجم من اصلا با هیچ کدوم بر خورد نداشتم که بخوام بشناسمشون الان هر دو خانواده منظر جواب هستن

نمی تونم که با دوتا شون در آن واحد برم بیرون بعد یکی انتخاب کنم

من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم هیچی نداشت بعد چندبار معاشرت عاشق پاکی ونجابتش شدم الان بعد15سال همه چ ...

عزیزم من با هیچ کدوم تا حالا برخورد نداشتم هر دو خانواده ام منظر جواب هستن 

نمیتونم‌ در آن واحد با دو طرف برم بیرون ببینم کدوم ب دلم میشینه یا نه پس مجبورم این طوری تصمیم بگیرم