2777
2789
نه دروغه  عزراییل بسیار هم زیباست ، ببین هرررر کسی که مرگ موقت رو تجربه میکرده میگه کاش برنمیگ ...

من فقط دلم میخواد بمیرم واز افسردگی نجات پیدا کنم.شاید اونایی که افسرده نبودن درک نکنن ولی بدترین درد دنیاست.

نه دروغه  عزراییل بسیار هم زیباست ، ببین هرررر کسی که مرگ موقت رو تجربه میکرده میگه کاش برنمیگ ...

جدی ؟؟؟؟شما هم تجربه داشتید ؟؟ 

میشه بگید چجوری بود ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی وقتی ادم بمیره دیگه افسرده نیست؟احساس خستگی نیست؟

وقتی مردی دیگه مردی جسمت ک خاکیه ب خاک بر میگرده میمونه روحت ک اگه خوب باشی ب آرامش میرسی اگرم ن مجازات میشه تا وقت ک قیامت بشه حالا برا چی میخوای بمیری

سکوت سرشار از ناگفته هاست
جدی ؟؟؟؟شما هم تجربه داشتید ؟؟  میشه بگید چجوری بود ؟

آره ، یکم طولانیه

من چندماه بود بخاطر یه فشارهایی قلب درد داشتم که یه روز صبخ خوردم زمین بعد دیدم بالام ، شخص پشت سرمو حس کردم مرحوم بابامو دیدم حرف زدیم ، پسر کوچولومو دیدم هی صدام میکرد گریه میکرد بعد من هی رفتم بالا ولی نزدیک نور یه شخص که نمیگم کی هستن ، بهم گفت برگرد و منم محکم وارد بدنم شدم ، حتی کبودی دستم تا روزها موند ، اون شخص گفت برگرد خوب شدی منم دیگه قلب درد نگرفتم بعد اون

خیلی خلاصه گفتم

فقط بدون انقدر مرگ شیرینه که گریه های پسر کوجولوم اصلا برام مهم نبود فقط میخواستم برم 

هدفی ندارم.😔

چون هدف نداری میخوای بمیری خودکشي مال آدمای ضعیفه عزیز من مگه چند سالته میخوای هم این دنیات هم اون دنیات سیاه بشه ب خودت انگیزه بده بیرو بیرون بخند از آواز پرنده ها لذت ببر همه آدما مشکل دارن هیچ کس ب اندازه من مشکل نداره ولی قرار نیست بمیرم باید باشم تا زندگی کنم باید برای خودم هدف بسازم برو ورزش با دوستات برو باشگاه هدف خود. ب خود ب وجود میاد 

کلا عذاب اون دنیا چیه؟

کلا چیه ازت میپرسن چرا مردی ازت میپرسن تو دنیا چ کار خوبی کردی باید حساب پس بدی تو قبر فرشته ها ک اومدن باید جواب بدی خدات کیه خواهرت و برادرات کین دینت چیه اگه بلد باشی ک هیچ اگرم بلد نباش، ب گورز می‌زنند 

چون هدف نداری میخوای بمیری خودکشي مال آدمای ضعیفه عزیز من مگه چند سالته میخوای هم این دنیات هم اون د ...

من زندگی رو دوست دارم.ولی نمیتونم اونجوری که میخوام زندگی کنم.نه پول دارم نه کسی که بخاطرش زندگی کنم.فکرکن الان تنها زندگی میکنم یه وقت کار هست یه وقت کار نیست هیچ پس اندازی ندارم.نمیتونم تنهایی ادامه بدم.

آره ، یکم طولانیه من چندماه بود بخاطر یه فشارهایی قلب درد داشتم که یه روز صبخ خوردم زمین بعد دیدم ب ...

حرف شما متین 

ولی اینکه مرگ نبوده ،،، اون مرگ اصلی شاید جور دیگه باشه و ترسناک 

چون مثلا دیدی اونایی که مریضن،، چرا دلشون نمی‌خواد بمیرن؟؟

چون  چیز ترسناکیع

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من زندگی رو دوست دارم.ولی نمیتونم اونجوری که میخوام زندگی کنم.نه پول دارم نه کسی که بخاطرش زندگی کنم ...

چرا نمیتونی باورکن الان اکثرا آدما همین طورین برای خودت بخاطر خودت زندگی کن نماز بخون قرآن بخون. خدا کمکت میکنه باورکن راه درستی رو انتخاب نکردی با مردن تو هیچ چیز عوض نمیشه بخدا بشین زندگی کن قرار نیست همیشه یکی تو زندگی آدم باشه درسته بی پولی خیلی سخته ولی باید تلاش، کنی برای زندگیت 

حرف شما متین  ولی اینکه مرگ نبوده ،،، اون مرگ اصلی شاید جور دیگه باشه و ترسناک  چون مثلا ...

ببین شماهم راست میگی

ما میترسیم چون اطلاعاتی نداریم چون  ندیدم

من انقدر از مرگ وحشت داشتم که موقع خاکسپاری بابام نگاه نکردم 

الان مثلا زایمان ، از عمل نمیترسیدی؟ من میترسیدم وای چطوره پاره پورم میکنن و فلان ، چون اتاق عمل ندیده بودم ، اما الان زبونم لال حامله شم ، ترس دارما اما ترس بابت درد نه واسه پنس و قیچی و آمپول ،چون دیدم اونارو

وقتی هم آدم نتونه کاری کنه وهدفی نداره افسرده میشه.

درست میگی ولی برا خودت ی کار پیدا کن چرا نمیری باشگاه این دختر همسایمون مث شما همش میگفت هدف ندارم یکی از بچه های محله بردش باشگاه رزمی الان دوساله مربیه هم وضعیت مالیش خوب شده هم روحیش