2777
2789

چ علائمی داره؟ 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یه فیلم از ش گرفته بود م دیدم که یهو یی گردنشو به یه سمت میبره فرستادم به دکترش گفت باید نوار ...

در روز چند بار تکرار میکنه این کارو یعنی؟ 

یا همون یبار بود فقط

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
فقط یبار اونم داخل فیلم دیدم داره دست میزنه حتی بعدش کلی دست زدو بازی کرد

وای ن بابا چیزی نیس 

میگی همون یبار بوده اونم تازه چون داشتی فیلم میگرفتی دیدی

۱۰ ماه

پسر من تو شیش ماهگی خرکات عجیبی میکرد و من فیلم گرفتم،نوار مغزم گرفتن سالم بود دیگه یه صبح تا شب بستریش کردن که از نزدیک ببینن و یه سری تست روش کردن فهمیدن رفلاکس داشت

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
پسر من تو شیش ماهگی خرکات عجیبی میکرد و من فیلم گرفتم،نوار مغزم گرفتن سالم بود دیگه یه صبح تا شب بست ...

دختر من همین یبار دیدم فقط یبار اونم داشت دست میزد خدا کنه نوار دختر منم سالم باشه