2777
2789
ینی شمام این مدلی هستی که یهو میکوبه؟ انگار یه لحظه مکث میکنه یدونه محکم میزنه بعد عادی میشه. یا نمی ...

خب ن نترس اگه تاکیکاردی داری عادیه همون پرانول خیلی خوبه 

اره منم اینجوری بودم احساس میکنی عجیب غریب میزنه بخاطر اون کانون آریتمی که شکل گرفته فکر میکنی ضربه جا میندازه

منم پرانول ۱۰ میخوردم ولی من سینم خیلی درد میکرد صبح به صبح ی مدت از شدت درد حالم بد میشد یا بالا می‌آوردم بخاطر همین درد و گرفتگی برام متازیرو نوشت با پوکساید ک عضلاتم شل شه

با این حال پرانولو بازم میخورم چون قرص خوبیه ضد استرسم هست ولی بازم تو هر ۶ ماه ی دکتر برو اگه خواست دارو بده مصرف کنی

خب ن نترس اگه تاکیکاردی داری عادیه همون پرانول خیلی خوبه  اره منم اینجوری بودم احساس میکنی عجی ...

همون دو ماه پیش که اکو اینا رفتم گفت هر وقت اینجوری شدی پرانول بخور. منم مدت ها میخوردم واسه تپش بعد که رژیم گرفتم تپش نداشتم و هورمونام منظم شد پریودم منظم شد و نخوردم. فقط موند این تشپش نامنظمه که حس بدیه. به قول خودم ریپ میزنه. اما هر چقدم گفتن قلبت سالمه چون این اتقاق برای قلب میفته میترسم. دکترم گفت تغییرات هورمونی و رژیم روش اثر میزاره و نمیدونم الکترون های قلبت چی چی میشه😁 جون سقطم داشتم دو سال پیش. 

یه روز خوبه یه روز نه. یه روز از صبح تا شب خوبه فقط شب میرم بخوابم میشه. 

ببخشید وقتتو گرفتم. چون دیدم توام تجربه کردی اومدم حرف زدم باهات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دو ماه پیش که اکو اینا رفتم گفت هر وقت اینجوری شدی پرانول بخور. منم مدت ها میخوردم واسه تپش بعد ...

ن عزیزم خواهش میکنم 

ببین اصلا نگران نباش خدای نکرده آریتمی ام باشه اصلا اتفاقی نمیفته فقط استرس نداشته باش بهش فکر کنی هی فکرای بدتر میزنه ب سرت 

بازم من میگم دکترم آدم خیلی خوبی بود داروهایی ام که بهم داد خوب بود فقط پرنسل خیلی افتضاحی داره ک دیگ باید تحمل کرد وگرنه خودش خیلی دکتر خوبیه سریع میفهمه چ خبره 

دکتر علیرضا شریفی

قبلا که من میرفتم مطبش تو توانیر بود مرکز آریتمی تهران الان نمیدونم کجاعه نرفتم ی ساله 

ولی بازم میگم اصلا چیزی نیست نگران نباش بعدم این که اگه احساس میکنی خیلی اذیت میشی خودت برو بگو ی هولتر برات بنویسه من ۳ روز گذاشتم حدودا و تو هولتر مشخص کرد اینجوریه با این حال بازم خطرناک نیست خیالت راحت 

ب این تپشام عادت میکنی یکم سخته میدونم ولی بعد چند وقت اوکی میشه منم اولا خیلی اذیت میشدم الان دیگه عادی شده

بعدم من خودم خیلییی خیلی استرسیم زودم میزنه ب قلبم 

برو داروخونه ی قرص استرس کالم روز 

ی بستم قرص استرس کالم شب من دوتاشو گرفتم ۱۵۰

نسخه نمیخواد ضررم نداره قرص تقویتیه استرسم کم میکنه من ی مدته میخورم خیلی بهتر شده حالتام ب دکتر داروخونه بگی خودش بهت میگه کلا قرص خوبیه ضررم نداره

ن عزیزم خواهش میکنم  ببین اصلا نگران نباش خدای نکرده آریتمی ام باشه اصلا اتفاقی نمیفته فقط است ...

توام اکو اینا دادی؟ ینی مدل قلب شمام همینه که من میگم؟ اینجوری که باهام حرف زدی یکم اروم شدم خیالم راحت شد. ببین گاهی که میفهمم برا معدمه فاموتیدین میخورم اوکی میشم. 

شاید خودمم دارم لجبازی میکنم پرانول نمیخورم. اخه میگم هنوز باردار نشدم ساید تو حاملگی نتونم بخورم به همین خاطر عادت نمیدم خودمو. 

ولی تو خیلی معلومات داری. من همیمشه میگم اینقد مشکلات عجیب غریب داشتم خودم دکتر شدم😁 توام همینی. 

این روزام که ماشاله فقط خبرای بد به ادم میرسه. دیگه میدونی چی میگم. پس خیالم راحت باشه از قلبم؟ اخه من تا قبل این چند ماه خیای چکاپ رفتم برا قلبم که اخریش اکو و تست ورزش بود. از بس چون قلبه میترسم. ولی باز خودم همیشه میگم قلب شوخی نداره. خدایی نکرده چیزی بود تاخالا صد بار واکنش نشون مبداد

توام اکو اینا دادی؟ ینی مدل قلب شمام همینه که من میگم؟ اینجوری که باهام حرف زدی یکم اروم شدم خیالم ر ...

اکو 

موار قلب 

تست ورزش 

آزمایش خون 

هواتر من اینارو دادم

پرانولم ببین خیالت راحت پرانول تنها قرصه ک تو ده تام‌بخوری چیزی نمیشه😂برا بارداری ام ضرری نداره مطمئن باش کلا قرص خوبیه در عین حال ک آروم میکنه عوارضی ام نداره من چندساله مصرف میکنم 

و این ک آریتمی ام بود نگران نباش ی ماه سختته بعد کم کم علائمت کمتر میشه عادت میکنی اصلانم خطر نداره

ببین من خودمم پانیک دارم اوایل خیلی گریه میکردم میترسیدم حمله بگیرم ب قلبم فشار بیاد ولی خیال تخت هیچیییی نیست 

توام اکو اینا دادی؟ ینی مدل قلب شمام همینه که من میگم؟ اینجوری که باهام حرف زدی یکم اروم شدم خیالم ر ...

بعدم اینارو میگم که بدونی آریتمی درمان قطعی ک بخواد با دارو به تو بده نداره تو ی موارد نادری مثلا طرف دیگه خیلی حالش بد میشه غش میکنه تشنج داره یا چیزی شوک قلبی میدن ک خیلییییی کمه شاید از ۱۰۰ نفر ی نفر اینجوری شه

فقط ندو 

ورزشای سنگین مثل بدنسازی و اینا نرو 

اون اوایل ک سرت گیج میره اینا یهویی بلند نشو یهو نشین کلا حرکتای یهویی انجام نده 

قهوه و چایی و نوشابم تا جایی ک میتونی نخوری بهتره تموم شد رفت😁

بعدم اینارو میگم که بدونی آریتمی درمان قطعی ک بخواد با دارو به تو بده نداره تو ی موارد نادری مثلا طر ...

چقدر. اطلاعاتت خوبه چقد اروم شدم واقعا 😁 مرسی ازت که وقت گذاشتی برام. به قول تو دیگه عادت کردم هنیشگی ام نیستش. انگار شناختمش دیگه از چیه. متل گوارش و معده و تغییرات هورمونی و. بازم خداروشکر قلبنهسالم بود حداقل. 

اره پرانول زیاد خوردم. الان چون رژیم گرفتم و لاغر کردم و هورمونان منظم شد. تپش ندارم اصلا فقط گاهی اینطوری میشم. 

بازم ازت ممنونم وقت گذاشتی

با اجازه اذیت بودم میام سراغت😁😁😁😁

مشکل قلب شما چی بود. چه نوع اریتمی بود که عمل کردی

نوعش رو دقیق نمیدونم نگفت

ولی بهم گفت از نوع بی خطره و هیچ مشکلی برام بوجود نمیاورد

تایم تپش های من خیلی طولانی بود حدود دوساعت و ضربانم تا ۲۰ ۲۵۰ میرفت

یه بار که تا ۴۰۰ هم رفت

و فقط شدت و تایم زیاد تپشم برام ازار دهنده بود

و بهم گفت میتونی قرص بخوری و عمل نکنی

ولی دراینده برای زایمان و اینجور چیزا به مشکل میخوری

و اینکه بعدا دیگه نمیتونی عمل کنی چون از الان اریتمیت فعال شده

من هم تصمیمم عمل بود

خداروشکر عمل راحتیم بود

الانم خوب خوب شدم فقط ماه دیگه باید برم دوباره چک نهایی رو بکنه و تمومه

آبان عمل کردم

سوالی داری بپرس

تایپک هم زدم البته اگه دوست داشتی اونجاروهم یه چک کن

اره عزیزم پی وی سی تاکیکاردی  اتفاقا الان ک دارم مینویسم ب هفتس خیلی درگیرم کلا باز بهم ریختم

پیشنهاد من به شما عمله

خیلی عمل راحتیه و هیچ درد و مشکل و عوارضی نداره

و دیگه کاملا خوب میشین

من که خیلی اشوب بودم زمانی که اریتمی داشتم

سلام قشنگم خوب شدم ک والا آریتمی درمان قطعی نداره فقط قابل کنترله مگر این که حالا وضع طرف خیلی وخی ...

نه گلم درمان داره عمله درمانش

اما مهار کردنش میشه قرص و دارو که از اول تا اخر عمر همراه آدمه

برای شما از نوغ بی خطره؟