2777
2789
عنوان

نظرتون؟!

78 بازدید | 10 پست

دخترم داره میره دهم رشتش هم ریاضیه از یه طرف میخواد رتبه ی خوبی بیاره ولی حفظ قرآن هم شروع کرده و میگه نمیتونم بزارم کنار حفظمو.بنظرتون دهم و یازدهم رو هم درس بخونه و هم حفظ کنه رتبه خوب میاره؟

با برنامه ریزی اره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چه سودی داره

در آمد پیدا میکنه ازش؟ چه اتفاقی براش میفته اگه حفظ کنه؟

اگه دیوان حافظم بود همینو میگفتما

اول باید ببینه چیه که واسش سود داره

عمدتا چیزی که ضرر نداره ولی سودم نداره گذاشته میشه کنار

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
آخه چه سودی داره در آمد پیدا میکنه ازش؟ چه اتفاقی براش میفته اگه حفظ کنه؟ اگه دیوان حافظم بود همین ...

آخه کوچیکتر بود میرفت حافظش خیلی قوی شد هرچی بخونه هم تصویرش میمونه تو ذهنش یعنی اون صفحه تو ذهنش با جاش و کلمه هاش حک میشه و هم فوری میگیره همه چیزو با این حال که ول کرد ولی هنوز اینطوریه.ولی الان دبیرستان متفاوته

حتما حتما موفق میشه صاحب اون قرانی که داره خفظ میکنه هر نا ممکنی رو ممکن میکنه 

خدا ایشاالله بحق قران موفق کنه دختر خوشگلتون رو مه انقدر با ایمانه 😍

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
آخه کوچیکتر بود میرفت حافظش خیلی قوی شد هرچی بخونه هم تصویرش میمونه تو ذهنش یعنی اون صفحه تو ذهنش با ...

حله

ولی بنظر من سودی نداره واقعا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...