2777
2789

با اجازه اسی گروه ختم چله زیارت عاشورا توی تلگرام داریم هرکی خواست بگه لینک بدم خودتونم میتونید شرکت کنید چله قبلی دونفر حاجت گرفتن

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با متوسل شدن به امام رضا ، ام البنین ، حضرت عباس و حضرت زینب 

میشه حاجتو بگی خواهری؟؟

چی هدیه کردی به این ائمه🤍

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
چی براشون خوندی؟

برای حضرت زینب دو رکعت نماز خواندم از ته دل فرقی نمیکنه که چی بخونی مهم اینه از ته قلبت باشه و صداشون کنی حدیث کسا برای امام رضا هم خواندم و همینطور دعای توسل

میشه حاجتو بگی خواهری؟؟ چی هدیه کردی به این ائمه🤍

من برای بازشدن بخت خواهرم خوندم

برای حضرت زینب دو رکعت نماز خواندم از ته دل فرقی نمیکنه که چی بخونی مهم اینه از ته قلبت باشه و صداشون کنی حدیث کسا برای امام رضا هم خواندم و همینطور دعای توسل

من واسه شفای پسرم‌میخوام چیکار باید کنم؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من برای بازشدن بخت خواهرم خوندم برای حضرت زینب دو رکعت نماز خواندم از ته دل فرقی نمیکنه که چی بخون ...

چقدر تو خوبی... کاش خواهر من هم اینقدر مهربون بود...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز