2777
2789
👏👏😂😂😂

😂

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگلیسی روسی آلمانی  ایتالیایی  کره ای فرانسوی

به کره ای بگو من یک ادم خیلی زیبا و قدرتمند هستم که بسیار پر خرج هستم😐😅

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
همه زبون ها دو بلدم

حدود ۷۰۰۰ تا زبان زنده در دنیا هست، مگه میشه یک نفر همه رو بلد باشه 😐😐😐

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
فقط کلمه دوست دارمو بلدم آخه من اگه همه این زبانارو بلد بودم الان نی نی سایت ول می‌چرخیدم😂😂

😅😅

😍 عربی چیمیشد؟ حبیبی؟😂

من بابام عربه مامانم تهرانی..چون تهران زندگی می کنیم بیشتر متوجه حرفا میشم  مذکر مونثا رو قاتی میگم بابام میگه همون فارسی حرف بزن  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......