2777
2789

خدا بزرگه عزیزم یک سونو برو من چند نفر میشناسم که بعد از بچه اول که جلوگیری داشتم تنبلی تخمدان گرفته بودن برو دکتر برات آزمایش با سونو مینویسه دلیل مثبت شدن بی بی چک کیست تخم دان هم هست حتما برو دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عاشورا سقط کردم عزیزم

می دونی شما که رفتین سونو و گفته قلبش تشکیل نشده باید دکتر براتون امپور پروژسترون می داد تا دیواره رحمتون سفت بشه و بچه رو نگه داره وگرنه سقط میشه دختر اول منم اینجوری بود چهار هفتگی رفتم گفت قلبش تشکیل نشده و سقط میشه دکتر برام امپور داد و دوهفته استراحت مطلق بعدش رفتم سونو گفت تشکیل شده اگه اون امپور نبود و است تحت نمی کردم سقط میشد کوتاهی از دخترتون بوده

روز عاشورا سقط کردم عزیزم

می دونی شما که رفتین سونو و گفته قلبش تشکیل نشده باید دکتر براتون امپور پروژسترون می داد تا دیواره رحمتون سفت بشه و بچه رو نگه داره وگرنه سقط میشه دختر اول منم اینجوری بود چهار هفتگی رفتم گفت قلبش تشکیل نشده و سقط میشه دکتر برام امپور داد و دوهفته استراحت مطلق بعدش رفتم سونو گفت تشکیل شده اگه اون امپور نبود و است تحت نمی کردم سقط میشد کوتاهی از دکترتون بوده

قرار شد برم دکتر دیگه که زیر نظر باشم برای بچه و اگر بشه کاری کنم دوقلو باشه

انشالله هرچی خیر برات پیش بیاد گلم و اینکه دفعه بعد تایپیک بزنی بارداری و منو حتما تک کن