2777
2789
خدا حفظتون کنه عزیزم 

ممنون گلم♥️💛خدا دوقلو های شما رو هم حعظ کنه 

عیبی نداره ناراحت نباش اگه باردار بودی

دیدی گفتن دوباره دوقلو بارداری میخوای چیکار کنی 

ایشالا اون جنسیتی که میخوای بشه

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
توکلت ب خدا باشه. من ی دختردارم تواقدامم دلمون میخوادبازم دخترباشه استرس اینودارم ک نکنه پسرشه البته ...

آخه همسرم یدونه هست و داداش نداره حالا میگه کاش این پسر باشه البته عاشق دخترامه ولی پسر هم دلش میخواد 

منم دیگه نمیتونم حامله بشم کاش خدا کمک کنه حداقل پسر باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم برام دعا کن توروخدا دیشب رفتم آزمایش دادم جوابش امروز بعدازظهر حاضر میشه خیلی استرس دارم  الان که بی بی چک شمارو می بینم دقیقا مثل شماست شم رفتی سونو چند هفته بودین یا هنوز نرفتین

گلم برام دعا کن توروخدا دیشب رفتم آزمایش دادم جوابش امروز بعدازظهر حاضر میشه خیلی استرس دارم  ا ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد من همون روز جواب  آزمایش گرفتم دکتر گفت برو سونو رفتم گفت فقط ساک بارداری دیده میشه پنج هفته برو دو هفته دیگه بیا که قلب تشکیل شده باشه بعد از عاشورا دوباره باید برو سونو

انشالله هرچی خیره پیش بیاد من همون روز جواب  آزمایش گرفتم دکتر گفت برو سونو رفتم گفت فقط ساک با ...

انشالله قلبش تشکیل بشه وسالم و شلامت بغلش کنی من خیلی استرس دارم نمی دونم چکار کنم تا اروم بشم