2777
2789
عنوان

اقایووووون

146 بازدید | 24 پست

خدایی برید سایت خودتون من دو ساعته دارم جواب ی کاربرو میدم مسخره بازی در میارم بعد دیدم طرف اقاس 😐🥴

دیگ سایت مث قدیم نمیشه هعی 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

درکت میکنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
مگه اقایون هم سایت دارن؟

آره یکی از بچها میگفت دارن

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

چندماه پپیش ی تاپیک زدم تو جایی هستم نفخ کردن چطوری کنترل کنم/: ی اقایی راهکار میداد و انقد مسخره بازی دراوردیم

اخرش یکی تو ناشناس گفت اون کاربر اقاعه،رفتم دیدم اره جنسیتشو زده اقا😂😂😂😂

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
منم داشتم به یه کاربر میگفتم عزیزم بعد فهمیدم آقاس آخه مردا اینجا چی کار میکنن برن ددی سایت😏😑

من وسط خنده هام گفتم برم بقیه تاپیکاشو ببینم یهو دیدم زده مرد 🤣

چندماه پپیش ی تاپیک زدم تو جایی هستم نفخ کردن چطوری کنترل کنم/: ی اقایی راهکار میداد و انقد مسخره با ...

وااااای این دیگ خیلی سمی بوده 🤣

تو سایت مسخره بازی درنیار حالا باهرکس باتشکر

چشم مامان بزرگ یکم از نقل پر چارقدتو بین بچها پخش کن 🤣