2777
2789

ارههه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل ما رو از الان خون میکنن🤕😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

آیا از جویده شدن خود لذت میبرید؟

ایا مدتهاست به چند تکه مساوی تقسیم نشده اید؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
از یه ماه قبل به استقبال نوروز چرا میرن

مگه شما از یه ماه قبل به استقبال نوروز میرید؟ 😐

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

از غروب به بعد شب اول محرم به حساب میاد 

من غرق شدم تو تناقضی که میگه حجاب شخصیه حتی اگر با بیکینی بیاد بیرون،تو چشاتو کور کن تا نبینیشون.اگه سگای ولگرد زدن تیکه پارت کردن مشکل توعه،نیا بیرون تا نمیری.قربونی کردن گوسفند تو عید قربان بده ولی میرن به سگای ولگرد از همون گوشت میدن که تعداشون روز به روز بیشتر میشه و بچه های کوچیک رو میکشن.حج رفتنو که فروع دینه و مثل نماز و روزست رو بد میدونن ولی از غذای سگ و گربه و مسافرت های چند صد میلیونیشون نمیگذرن بدن به فقرا، اون هیچی به همون خمس و فطریه هم اعتقاد ندارن. اماااااا همونا اگر ببینن کسی تو ۱۷ سال و ۱۱ ماه و ۲۹ روزگی شوهر کنه میگن کودک همسره و فقر فرهنگی داره ، همه هم یهو هشتگ های تو برو خود را باششون‌رو فراموش میکنن :/  🤢😷   یه سری هم که عقاید و چهره ی واقعی کریهشون رو قایم کردن پشت حجاب حضرت زهرا (س)                                      فاذا ماذا هاذا لازا چلازا؟؟؟؟😑😑😑  چند روز دیگه همینایی که اینجوری واسه سگا خرج میکنن میگن پول هیأت رو بدین به نیازمندا :/ ببین کی گفتم. تاریخ ۶ مرداد۱۴۰۱ . این خط _ این نشون / 😑                        تو عید قربان میگفتن جای کشتن گوسفندا برین درخت بکارید. میگماااا این گوشت و مرغ هایی که میریزین جلو سگای ولگرد میوه همون درختایی ان که کاشتید یا چی ؟؟؟🤣🤣🤣😂😂               دوستان عزیز محرم شروع شده ها،کم کم مادر بزرگاتون که پارسال تو آمبولانس پشت دسته موندن و فوت کردن رو از تو انباری دربیارید و بتکونید که لازمتون میشه 😂🤣         شما که محجبه هستی و ظاهر مذهبی داری اما ژست روشنفکری میگیری و از عزای حسینی خرج میکنی واسه توجیه روشنفکریت،باید بگم که قیام اباعبدالله برای امر به معروف و نهی از منکر بود.پس ببند اون دکان کاسبیو 😉😊 در ضمن امضامم شخصیه،شما چشماتو ببند نبینی،برو خود را باش. همه ی مشکلات حل شده فقط مونده امضای من ؟؟😡😏
تو خیابونا میبینم چه خبره خرید خونه تکونی رنگ و مش ..‌‌ اوووووو خیلیییییه

معلومه بالاشهری وگرنه نوروز خیلی وقته رنگ و بوی قبلی خودش رو نداره متاسفانه 

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد