2777
2789
عنوان

تولد اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 62 پست
اره این درسته ولی مشکل اینه که رفته یعنی پا رو عشقش گذاشته و حرف خانوادشو گوش داده ...

دقیقا 

اگه بخای با عقل تصمیم بگیری اسی باید بی خیالش بشه و اهمیت نده دیگ ....چون خود اون پسره خودش باید برگرده 

ولی خب کسی ک عاشقه معمولا همیشه راهی ک قلبش میگه رو انتخاب میکنه 

و این خوب نیست

.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلا تو هیچ موردی از خودش اختیار نداشت متاسفانه  من خیلی کمکش کردم ولی نتونست استقلال پبدا ...

هعی..💔

امیدوارم اگه واقعا دوست داره برگرده یا اگه هم برنگشت اصن ناراحت نباش تو لیاقتت بهتر از همچین ادمیه میتونست بیاد با تو صحبت کنه درمورد نوع پوششت و تورو قانع کنه  توهم اونجور که اون دوس داشت لباس میپوشیدی درسته که نباید دخالت کنه ولی یا میتونست تورو قانع کنه یا خانوادشو .. برات ارزو موفقیت میکنم امیدوارم به کسی که واقعا خوشبختت میکنه برسی گلم 🙂❤️

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"
بله درسته🥲 ولی دلی ک تنگه ممکنه راهی ک قلبش میگه رو انجام بده🙁🙁 در خیلی از مواقع بعدش حال خودت ...

ما یکسال مخفیانه عاشق هم بودیم و بعد این ک فهمیدیم و تصمیم ب ازدواج گرفتیم جدا شدیم نگم از حالم ک چقد خرابه

هعی..💔 امیدوارم اگه واقعا دوست داره برگرده یا اگه هم برنگشت اصن ناراحت نباش تو لیاقتت بهتر از همچی ...

شاید باورت نشه ولی نوع پوششم شد همونی ک میخواستن ولی گفتن ن موقتیه و ما باور نداریم 

اره کاری نمیکنم

عزیزم نگاه کن من نمیخام نظری بدم ک تو به حرف من گوش بدی و بعدش پشیمون بشی 

من الانم میگم هرکاری ک فکر میکنی درسته و دوست داری انجام بدی همونو انجام بده 

امیدوارم ک بعدش پشیمون نشی

ولی من فقط نظرم رو گفتم 

میدونم تو الان دلت تنگشه دوست داری کنارش باشی ولی خب 

با تبریک تولد هم چیزی درست نمیشه 

اون اگه خودش واقعا از ته دل میخاست میتونست بجنگه و کاری کنه ک با هم باشید 

امیدوارم اگه باهاش خوشبخت میشی بهم برسید و برگرده ........

.....

بله درسته🥲 ولی دلی ک تنگه ممکنه راهی ک قلبش میگه رو انجام بده🙁🙁 در خیلی از مواقع بعدش حال خودت ...

اره گلم ولی من ی جمله خوندم میگف ادم عاشق باید با عقلش و دلش همزمان تصمیم بگیره ولی متاسفانه ما زنا بنا به هیجانات لحظه‌ ای بدون فکر کردن همیشه نتیجه میگیریم و کار نادرست رو بدون فکر کردن انجام میدیم ..

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"