2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه بار کافیه یه ۲ دقیقه یه زنگ بزن حالشو بپرس یه خسته نباشی بگو بپرس شام چی درست کنه همین کافیه

ما توی خونه. اکثرا سکوته یعنی کلا بیرونم هست فقط وقتی کار داشته باشه یه زنگ میزنه و تمام 

ما توی خونه. اکثرا سکوته یعنی کلا بیرونم هست فقط وقتی کار داشته باشه یه زنگ میزنه و تمام 

اگه کارش سنگینه بنده خدا حق داره ادم تمرکزش بهم میریزه 

ولی سعی کن تو خونه بیشتر حرف بزنید و شوخی کنید پشت تلفن هر چه قدر کمتر باشه بهتره

چرا اونوقت وقتی جایی میریم تا دلت بخواد پر حرف برا ننه باباش چرب زبون اما به من میرسه لال میشه

یااااا خدا، بخدا شوهر منم همینه، بیرون برای خانواده اشو دیگران یه لقمه نونه، خونه که دیگه نگم برات، نشده یه روز با هم قشنگ حرف بزنیمو بگیمو بخندیم. 

اگه کارش سنگینه بنده خدا حق داره ادم تمرکزش بهم میریزه  ولی سعی کن تو خونه بیشتر حرف بزنید و ش ...

اصلا تلفنی که حرف نمی‌زنیم مگه کار داشته باشه یه زنگ بزنه حضوری هم در حد نیاز یه روزایی پر حرف یه روزایی کلا ساخته حتی وقتی صداش میکنم جواب هم نمیده

اصلا تلفنی که حرف نمی‌زنیم مگه کار داشته باشه یه زنگ بزنه حضوری هم در حد نیاز یه روزایی پر حرف یه رو ...

خب مردا متفاوت هستن باور کن فقط مقایسه نباید بکنیشون 

مثلا اگه یه جا میشینه و چیزی نمیگه سر به سرش نزار کنارش بشین هیچی هم نگو یکم سرشو نوازش کن یکم دستشو بگیر خوشش میاد

خودتو با یه رمانی کتابی یه چیز سرگرم کن بنده خدا ساکته 

خدا رو شکر بکن مشکل دیگه ای نداره

شاید سر کار مشکلی باشه یا مثلا بهش فشار بیاد