2777
2789
عنوان

یه بسته گز 250🙄

319 بازدید | 35 پست

به بابام گفتم بریم گز بخریم گفت باشه بعد یه خشکبار خیلی لوکس تو شهرمون هست رفتیم اونجا آدم واردش میشد مست میشد 😂 

یه بسته گز 250 کمترینش 200 بود 🙄 هر چی بابام گفت بردار گفتم نه بابا میره تو دندونام نمی‌خوام بعدشم ضرر داره 😂😂😂 یه بسته شاهدونه خریدم بیست تومن اومدم بیرون😌 تازه بازم گرون بود 🙄💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک کیلو شکلات ۷۰۰ 😐🤦🏻‍♀️ ۲۵۰ که چیزی نیست  دیگه همه چی اینجوری شده همش احساس اصحاب کهف دار ...

😂😂😂 می‌خریدم بعد با افسوس و آه می‌خوردم چه بهتر که نخریدم 

یه بسته شکلات دیدم گفت یک و نیم😂🙄 فک کنم آب کاری طلا بود 

خواهر هنگ کردم، چقدر گرون دیگه گزم نمیتونیم بخوریمو برامون آرزو شده، با این گرونیها از خیلی چیزها با ...

😐همین که بتونیم یه نون و برنج و میوه ها بخریم صلوااات

وای عجب مغازه ای بود 🥲🥲

یک کیلو شکلات ۷۰۰ 😐🤦🏻‍♀️ ۲۵۰ که چیزی نیست  دیگه همه چی اینجوری شده همش احساس اصحاب کهف دار ...

گل گفتی

منم دوسال نمیشه فارغ التحصیل شدم هرچی میبینم میگمم وای زمان ما ۲تومن بود ۳تومن‌بود هرکی ندونه فکر می‌نه۶۰ سالمه🤕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

😐همین که بتونیم یه نون و برنج و میوه ها بخریم صلوااات وای عجب مغازه ای بود 🥲🥲

دقیقا، میوه  هم که خیلی گرون شده، فقط خدا بدادمون برسه و معجزه بشه و نجاتمون بده، بخدا که این گرونی کمرمونو خم کرد و تو جوانی حسرت خیلی چیزها به دلمون موند🥺🥺😔

گل گفتی منم دوسال نمیشه فارغ التحصیل شدم هرچی میبینم میگمم وای زمان ما ۲تومن بود ۳تومن‌بود هرکی ندو ...

آره والا منم

ما پراید ۸ تومنی دیدیم ،۲۰۰ تومنیم دیدیم 

کتاب کنکور دو جلدی (یکیش سوال یکیش پاسخ) ۶۰۰ تووومن ، فقط یک درسااا

بیچاره کنکوریا ورشکست میشن

دقیقا، میوه  هم که خیلی گرون شده، فقط خدا بدادمون برسه و معجزه بشه و نجاتمون بده، بخدا که این گ ...

من دلم به حال بابام میسوزه 😓😓 اون موقع نه بهم نمیگفت برای یه چیزی الان واضح بعضی موقع ها میگه بخدا ندارم ولی برات میخرم 

همیشه میگه خدایا هیچ مردی شرمنده خانوادش نکن

آره والا منم ما پراید ۸ تومنی دیدیم ،۲۰۰ تومنیم دیدیم  کتاب کنکور دو جلدی (یکیش سوال یکیش پاس ...

بیچاره همهه

حتی نمیتونیم بمیریم قبر گرونه🥺

بحث سیاسی نکنیم خواهر که تعلیق میشیم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕